www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kırcalı´da vefa etkinliği

Kırcalı´da vefa etkinliği

İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü geçtiğimiz Temmuz ayında vefat eden beden eğitimi öğretmeni Murat Sorguç´un anısına öğrencilerine pilav ikramında bulundu.

Merhum beden eğitimi öğretmeni Murat Sorguç anısına düzenlenen etkinliğe ilçe Milli Eğitim camiası, İlçe beden eğitimi öğretmenleri, öğretmen arkadaşları, öğrencileri ile merhumun ailesi katıldı.

  Etkinlikle ilgili bilgi veren okul müdürü Abdurrahim Mercan; ?Temmuz ayında okulumuz öğretmeni Murat Sorguç´u ebediyete uğurladık. Bu durum çalışma arkadaşlarını ve öğrencilerini çok üzdü. Yine eylül ayında okulumuzda geçtiğimiz yıllarda çalışmış olan İngilizce öğretmeni Suna Üzüm hocamızın vefatı da bizi sarstı. Geçtiğimiz hafta iki öğretmenimizin anısına Muharrem ayındaki kutsal Aşure Günü nedeniyle öğrencilerimize aşure ikramında bulunduk. 05.10.2018 mübarek Cuma günü,yani bugün, merhum öğretmenimiz Murat Sorguç öğretmenimizin anısına pilav ikramında bulunuyoruz. Etkinliğimize Murat Beyin eşi de katılmışlardır. Okulumuza katkıları unutulmaz. Öğretmenimiz Murat Sorguç Bey´e Allah´tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.? dedi.

Etkinlikte okul müdürü Abdurrahim Mercan´ın yaptığı açış konuşmasının ardından öğrencilere, öğretmen ve katılımcılara pilav ikramında bulunuldu. Etkinlik merhum Murat Sorguç´un  ruhu  için yapılan dua ile sona erdi.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00