www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Koltuk imalathanesinde yangın

Koltuk imalathanesinde yangın

Bursa - Ankara yolunda bulunan bir mobilya mağazasının üst katında bulunan koltuk imalathanesinin süngerler bölümünde henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu iş yerini dumanlar kaplarken 2 kişi zehirlenerek hastanelik ol

Alınan bilgilere göre yangın Bursa Ankara yolunda bulunan iki katlı mobilya mağazasında meydana geldi. Fikri Ernez´e ait olan altı mağaza üstü koltuk imalathanesindeki üretim bölümünde henüz sebebi belirlenemeyen bir neden yangın çıktı. Çıkan yangın neticesinde işyerinin içerisini tamamen dumanlar kapladı. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. İşyerinde çalışan 35 kişi kendisini dışarıya zor atarken dumandan zehirlenen Nermin Aktaş ile Fatma Güneş olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonucu inegöl devlet hastanesi kaldırıldı.

DUVARLAR KIRILARAK DUMAN TAHLİYE EDİLDİ.

İçeriye giren itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederken işyerinin içerisine dolan dumanların tahliyesi için mağazanın duvarları balyozlarla kırılarak tahliye edildi. Öte yandan alt katta bulunan mağazanın içerisindeki mobilya takımlarının yanmaması için dışarıya çıkartırken, bazı çalışanlarının ise yangın sonrası gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00