www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kontrolden çıkıp ağaca çarptı

Kontrolden çıkıp ağaca çarptı

Yeniceköy yolu üzerinde kontrolden çıkarak ağaca çarpan otomobil hurdaya dönerken, araç sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl´den Yeniceköy Mahallesine doğruseyir halinde olan sürücü 24 yaşındaki Büşra Y. İdaresindeki 16 BTM 98 plakalı özel otomobil kontrolden çıktı. Savrulan otomobil yoldan çıkarak ağaca çarptı. Ağaca çarpan otomobil savrularak yol üzerinde dururken, araçtan fırlayan sürücü ise tarlalık alana uçtu.

Meydana gelen kazada ağır yaralanan ve bilinci kapalı olan kadının, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı´nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahaleleri ardından ?çocuğum´ demesi üzerine, İtfaiye ekipleri ve Jandarma ekipleri harekete geçti. Yaralı kadın ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine sevk edilerek tedavi altına alındılar.

Yaralı kadının ?Çocuğum´ diye mırıldanmasıyla ekipler, araçtan fırlayan bir çocuğun olduğu iddiasıyla tarlalık alandı detaylı olarak arama yaptılar. Yapılan aramalar sonucunda kadının araçta tek olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19