www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Konuşmadık, İcraat Yaptık?

?Konuşmadık, İcraat Yaptık?

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, göreve geldikten sonra kendisine yönelik yapılan eleştirilere en güzel cevabı çalışarak verdiklerini belirterek; ?Konuşmaktan çok icraat yapmayı tercih ettik? dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, 10 Aralık 2017 Pazar günü yapılacak kongre ile ilgili olarak dün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sedef Pastanesi VİP Salonu´nda düzenlenen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel´in yanı sıra Genel Merkez tarafından İnegöl İlçe Başkanlığı adayı olarak gösterilen Mustafa Ersan ve mevcut yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdiler.

DİMDİK AYAKTA DURUYORUZ

Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, ?14 Aralık 2014 tarihinde, kongre ile aldığım AK Parti İlçe Başkanlığı görevimi, 10 Aralık 2017 Pazar günü, yapılacak olağan kongre ile devredeceğim. Öncelikle, Genel Merkezimizin tasarrufu ile İlçe Başkanlığına aday gösterilen Mustafa Ersan arkadaşımıza şimdiden başarılar diliyorum. Çok zor bir süreçteİlçe Başkanlığı görevini Bülent Temelli başkanımızdan devraldım ve bugünlere kadar başarı ile taşıdığıma inanıyorum. 2014 yılının Aralık ayı itibariyle, bugüne kadar İnegöl´de birçok yatırım ile vatandaşlarımıza hizmetlerde bulunduk. Yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik kollarımız ve kadın kollarımız ile birlikte adeta canla, başla mücadelemizi sürdürdük. 7 Haziran, 1 Kasım, 16 Nisan referandumu gibi, 3 büyük seçim süreci atlattık.  Bunların yanında birde 15 Temmuz 2016 tarihinde, Türk milletinin hiç şahit olmadığı hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Hamdolsun bu darbe girişiminde de hiç fire vermedik, tüm teşkilatlarımız ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın yanında dimdik ayakta durduk. 29 gün boyunca meydanlarda, vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve alakası ile birlikte nöbetler tutarak, hainlere meydanın boş olmadığını, artık eski Türkiye´nin bittiğini ve yeni Türkiye´nin başladığını, gururla gösterdik? dedi.

REKORLARI ALT ÜST ETTİK

Başarılardan bahseden Demirel, ?7 Haziran ile 1 Kasım genel seçimleri ve 16 Nisan referandumunda, İnegöl´de tüm kadrolarımız ile yoğun bir performans göstererek, İnegöl siyasi tarihinde hiçbir partinin alamadığı yüzde 70,4´lük oy oranını alarak bir rekora imza attık. Bu rekorun, benim başkanlığım dönemimde kırılması, benim için, onur ve gurur meselesidir. Ancak bu rekordaki başarı sadece şahsımın, Belediye Başkanımızın ya da Milletvekilimizin değil, tüm teşkilatımızın ve AK Partimizin başarısıdır. Bu başarı, milletimizin,Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a olan sevgisinin en temel göstergesidir.?

?KONUŞMAKTAN ÇOK İCRAAT YAPMAYI TERCİH ETTİK?

?Sizlerle de, uzun bir mesaimiz oldu. Sizlerle de mutluluk ve hüzün içerisinde birçok zaman geçirdik. Yatırımları, hizmetleri en çok sizler takip ettiniz ve vatandaşlarımıza duyurdunuz. Sizler sayesinde tüm çalışmalarımız millet nezdinde ses getirdi. Allah hepinizden razı olsun. Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında İnegöl şehir merkezinde anlık yayınlar yaparak darbeye karşı dimdik durdunuz. Birileri gibi algı yoklaması yapmadınız. İşiniz zor ve çetin, Allah yardımcınız olsun. Her şey bir yana tüm bu dönemleri milletimiz ve teşkilatımız ile atlatmaya çalıştığımız dönemlerde birileri gerek şahsım, gerek teşkilatım ile ilgili nifak tohumları ekmeye, fitne ateşini yakmaya çalışmıştı. İlçe Başkanlığına seçildiğim ilk günlerde neden Bursa İl Yönetiminde İnegöl´den 1 kişi bile yok denilmişti. Bugün geldiğimiz noktada teşkilatımızın üstün gayreti sayesinde Bursa İl Başkanımız Sayın Ayhan Salman başta olmak üzere AK Parti İnegöl İlçe teşkilatından yetişen 3 arkadaşımız Bursa İl Yönetiminde görev yapıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımızda İnegöl siyasetinde yetişen, birlikte mesai yaptığımız arkadaşımızdır. Yine Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımızın da İnegöllü olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu başarıda teşkilatımızın başarısı, AK Parti´nin başarısıdır. Ben İnegöl´den Bursa´ya ve Ankara´ya giden tüm yöneticilerimize başarılar diliyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın, İnegöl´ümüze ziyaretleri için çok yoğun ve üstün bir çaba gösterdik. Uzun bir aradan sonra, Genel Başkanımızın ilçemizi Cumhurbaşkanı sıfatıyla ziyaret etmesi ve bunun dabizim dönemimizde gerçekleşmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bir takım eleştirilere ve çeşitli tezahüratlara maruz kalsak da hiçbir zaman yılmadık. Belki konuşmadık, sessiz kaldık ama o sessizliğin arkasında çok ciddi bir çalışma temposu ve ciddi bir disiplin mekanizması yatmaktaydı. Konuşmaktan çok icraat yapmayı tercih ettik. Gerek Belediye Başkanımıza, gerek Milletvekilimize, gerek Bakanlarımıza, bizlere iletilen sorunları ilettik ve çözüme kavuşması için yoğun bir mesai harcadık.  Bugün bunların semeresini yaşıyoruz ve bizler içinen büyük mutluluk ve teşekkürde bu mesailerin karşılığını hizmet olarak alabilmekti. İnegöl´de tüm sorunlar elbette bitmedi, Emniyet binası, Emniyet personeli, Kaymakamlık binası gibi önemli sorunlar için biz girişimlerimizi yaptık ancak süremiz dolduğu için artık o sorunlarla Mustafa Ersan arkadaşımız en iyi şekilde ilgilenecek ve o sorunları çözüme kavuşturacaktır? şeklinde konuştu.

?BİZLER DAVA ADAMIYIZ?

Demirel konuşmasını şöyle sürdürdü; ?Değerli arkadaşlar; bizler dava adamıyız. 2014 yılının Aralık ayına kadar da dava adamıydık, şuanda da dava adamıyız. Partimizin ve ülkemizin menfaatleri için ne gerekiyorsa yaptık. Ailemizden, çocuklarımızdan, işimizden feragat ettik. O nedenle emek verdiğimiz davaya 10 Aralık 2017 tarihinden sonrada hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler gidiyoruz diye kimse sevinmesin. Adem Demirel İlçe Başkanlığını devrediyor, ama partisine hizmet etmeye devam edecek. İlk yaptığımız açıklamada da dile getirmiştim. Benimle alakalı olarak, genel merkezimizin devam kararı vardı. Ancak yakın gelecekte bazı hedeflerimiz olduğu için devam etmememiz gerektiğinin daha doğru olduğunu düşündüm ve devam etmeme kararı aldım. Önümüzde daha çok süreç var. Allah devlet ve millete zeval vermesin, devletimizi korusun ve kollasın. Bizim tüm gayemiz, tüm çabamızın nedeni budur? ifadelerini kullandı. 



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00