www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Korku duvarları yıkıldı

Korku duvarları yıkıldı

Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam eden İYİ Parti Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, vatandaşların, üzerlerinde bulunan korku duvarlarını yıktıklarını ifade etti.

Uzun Sokak girişinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, ?İnegöl´ü çok canlı ve hareketli gördük.Tüm seçim araçları ile İnegöl´deyiz. İnegöl´de ilçe başkanımız, meclis üyelerimiz, yöneticilerimiz bizi karşıladılar. Bizde çarşı pazar bütün vatandaşlarımızla merhabalaşıyoruz, selamlaşıyoruz. Tabi önümüz bayram, İnegöl´de ciddi bir canlılık var.Dolaşıyoruz,partimizi anlatıyoruz, Meral Akşener´i anlatıyoruz? dedi.

 

KORKU İKLİMİ HÂKİM KILINMAK İSTENİYOR

İYİ Parti´ye katılımların yüksek olduğunu ifade eden Toktaş, ?Türkiye´de yeni bir iklime ihtiyaçolduğunu düşünen vatandaşlarımız bu yönde ciddi destekler veriyorlar.  Partimize katılımlar inanılmaz derecede yüksek? Topluma korku iklimi hâkim kılınmak isteniyor ama milletimiz korku duvarlarını yıkmış durumda? şeklinde konuştu.

 

SAĞ VE SOL DAHA ÖNCEDE BİR ARAYA GELDİ

Türkiye´de sağ ve sol kesimin daha önce de bir araya geldiğini belirten Toktaş, ?Türkiye´de bugüne kadar birçok kez sağ ve sol kesim bir araya gelmişlerdir. 70´li yıllarda rahmetli Erbakan ile CHP bir araya gelmiştir. Bu birliktelik sonrası Kıbrıs Barış Harekâtı gerçekleşmiş ve başarılı sonuçlar elde edilmiştir. Ardından 90´lı yılların başında rahmetli Demirel ile SHP bir araya gelmiştir. Ardından 99 yılında MHP, ANAP ve DSP bir araya gelmiş, bu ülkeye hizmetler yapmışlardır. Bunu sağ sol gibi düşünmek değil ülkemizde her siyasi parti, bölücü bir zihniyet taşımadığı sürece bir araya gelebilir bunda da sakınca yoktur? diye konuştu.

 

SİNSİ BİR ÇALIŞMA

Saadet Partisi´nin oylarının CHP´ye gideceği iddialarına cevap veren Toktaş, ?Bu AK Parti´nin, Saadet Partisi´nin oylarını bloke etmek adına yapmış olduğu sinsi bir çalışmadır. Bunlara itibar etmemek lazım...  Her siyasi partinin kendi oyunu alması daha önemlidir? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25