www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KORKU İMPARATORLUĞU KURMUŞLAR

KORKU İMPARATORLUĞU KURMUŞLAR

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan adayı Hakan Özdemir, ?Korku imparatorluğu hakim, Sosyal medyada dahi takip altına alıp fişleme noktasına getirmişler. İnsanları arayarak köşeye sıkıştırmanın yolunu çiziyorlar.?dedi.

Seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdüren Millet ittifakı İnegöl Belediye Başkan adayı Hakan Özdemir, vatandaşların iktidar yöneticileri tarafından baskı altına alındığını iddia etti.

Korku imparatorluğu hakim

Özdemir, ?3 gün içerisinde 7-8 kırsal mahalleyi gezdik. İnegöl merkezde çeşitli bölgeleri gezdik. Bugünde programlarımız devam ediyor. Teveccüh ile karışlanıyoruz, bu teveccühün sandığa yansıyacağını düşünüyorum. İlgi ve alaka çok güzel. Fakat insanlarda şunu gözlemliyorum; korku imparatorluğu hakim, insanları bu noktaya sokmuşlar. Sosyal medyada dahi takip altına alıp fişleme noktasına getirmişler. İnsanları arayarak köşeye sıkıştırmanın yolunu çiziyorlar. Yanlış şeyler diye düşünüyorum. İnsanların hür iradesine bırakmak gerekir, oy veriyor, ya da vermiyor diye yanlış bakmamak gerekir. İnegöl ile ilgili, memleket ile ilgili iyi düşünmek gerekir. İnsanlar hürdür, bize de verebilir, başkasına da verebilir. Bize vermedi diye başka gözle bakmak gerekmez. İnsanlara diyoruz ki parantezin içerisinde bizi de bir düşünün. Direk bana vereceksin düşüncem hiç olmadı. Baksınlar irdelesinler, 15 yıl bir geçmiş var İnegöl´de. Biz kimseye verdiğimiz sözleri tutmamazlık yapmadık. 15 yıllık geçmişlerinde biz hizmetim var diyorlarsa söylesinler. Şuanda caddedeyiz her taraf su ve gölet içerisinde, yıkık, dökük. Bizim alnımız ak, kendileri düşünsüler. İnsanları taciz etmenin iyi olmadığını düşünüyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin" diye konuştu.

----------------------------------------------

Sandıkta Neticeyi Alacaklar

"İnsanların iş yerlerine gidip konuştukları var" diyen Özdemir, "İnsanların yüz ifadelerinden anlıyoruz. Çok samimi insanlarımız dahi firma boyutunda fişlenecekler diye uzak durma şekillerinden anlıyoruz. 31 Mart günü sandıklarda neticeyi alacaklar. İnşallah o yanlış düşündükleri, insanlar karşısında nasıl dik yürüyecekler onu merak ediyorum" cümlelerini kullandı.

Çağırılırsam Giderim

Dışişleri Bakanı Hakan Çavuşoğlu´nun programına katılacak mısınız sorusu üzerine konuşan Özdemir, "Bana ulaşan bir davet yok. Dernek boyutunda da olmadı. Ben sahada olduğum için arkadaşlar ilgileniyorlar. Değerli bakanımızın İnegöl´e gelmesi hoş bir şey. Sıkıntıları, problemleri inşallah görür, ona göre analiz ederler. Ama onlardan da gizledikleri için her şey iyi gibi gözüküyor, onlarda geri dönüyorlar. Çağırdıkları taktirde gideriz. Biz kimseye karşı değiliz, yanlış bakan durumda değiliz. Her şeyi İnegöl´e adapte etmiş durumdayız. Üretimi İnegöl´de barındırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Global Çalışma Yapıyoruz

"Anket çalışması yapılıyor ama ne durumdayız anketi yapılmıyor" diyerek konuşan Özdemir, "İnsanların beklentilerine yönelik global bir çalışma yapıyoruz. Ne kadar oy alıyoruz diye düşüncemiz yok. 31 Mart´ta sandık neticeyi verecektir. Onlar düşünsünler diyorum" dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00