www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kosova Olimpiyatlara Damgasını Vurdu

Kosova Olimpiyatlara Damgasını Vurdu

Kosova Eğitim Kurumları, Mayıs ayı içinde düzenlenen ve ilçedeki tüm okulların katılımıyla gerçekleştirilen 5, 6, 7 ve 8. sınıf düzeyindeki İnegöl Matematik Olimpiyatları (İNEMATO) yarışmasında 12 madalya alarak büyük bir başarıya imza attı.

Yarışmaya 20 öğrenci ile katılan okulda kazanılan 12 madalya büyük sevinç yarattı. Öğrencilerin yoğun bir çalışma maratonu ardından girdikleri yarışmada kazandıkları başarı okul yönetiminin de yüzünü güldürdü.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER

Yıl içerisinde oluşturulan Matematik Olimpiyatları Kulübü´nde çalışmalar sürdüren öğrenciler, profesyonel bir ortamda yarışmaya hazırlanma fırsatı buldular. Muhammed Akaslan altın, Batuhan Mert Zoba gümüş, Emin Akkoca gümüş, Onurhan Talha Erdoğan gümüş, Eslem Çakırgöz bronz, Mustafa Güray bronz, Alper Tuncay bronz, Okay Işıkdoğdu bronz, Sena Gürel bronz, Eren Demir bronz ve İpek Akçalı bronz madalya alan öğrenciler oldular.

AKADEMİK BAŞARILAR DEVAM EDİYOR

Ödül töreni sırasında açıklamalarda bulunan Kosova Eğitim Kurumları Müdürü Erol Baştürk, ?Bugün burada kazanılan 12 madalya ile akademik anlamdaki başarımızı bir kez daha ispat etmiş olduk. Yıl içerisinde yapılan bilgi yarışmasında elde ettiğimiz 1´incilik sonrası bugün de yine bir akademik yarışmada başarı elde etmiş bulunuyoruz. Bunlar bizim için yeterli mi? Tabi ki hayır. Biz tüm yarışmalarda en iyisini, daha iyisini hedefliyoruz. Açıldığımız ilk günden beri amacımız öğrencilerimizin farklı ve başarılı olmalarıdır. Bu eğitim-öğretim yılında katıldığımız tüm yarışmalarda madalya ya da madalyalar kazandık. Yapılan tüm yarışmalara katılmaya çalıştık, çünkü biz okul olarak kendimize güveniyoruz. Biz kurum olarak biliyoruz ki kazanmak bizim için bir gelenek haline geldi. Biz kurum olarak biliyoruz ki çalışanın, hedef belirleyenin, doğru ilerleyenin önünde kimse duramaz. Kosova Eğitim Kurumları, zirvede yer almaya, kazanmaya, mutlu çocukların okulu olmaya devam edecektir? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19