www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KÖTÜ BAŞLADIK

KÖTÜ BAŞLADIK

Bölgesel Amatör Lig’e yükselme maçları olan Play-Off’ların ilk müsabakaları oynandı. 2 İnegöl temsilcisinin mücadele ettiği Play-Off grubunda Kafkasspor Elmasbahçe’ye 2-1, Yenicespor ise İznikspor’a 1-0 mağlup oldu.

Süper Amatör Lig’de mücadele eden iki takımımızın yer aldığı Bölgesel Amatör Lig’e yükselme maçları Cumartesi günü oynandı. İnegöl temsilcileri Kafkasspor ve Yenicespor’un yer aldığı Play-Off grubuna İnegöl temsilcileri kötü bir başlangıç yaptı.

YENİCE İZNİK’E DİŞ GEÇİREMEDİ

Play-Off gruplarının ilk maçında Yenicespor, Cumartesi günü 14.00’da Yenişehir sahasında İznikspor ile karşı karşıya geldi. A grubunun lideri olan İznikspor karşısında ciddi bir performans gösteren temsilcimiz, son dakikaya kadar mücadele etti. İki takımın da pozisyon bulmakta güçlük çektiği maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda da atak yönünden kısır olan müsabakanın 82’nci dakikasında İznikspor’un oyuncusu Zafer, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Yenicespor bu golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Temsilcimiz Play-Off müsabakalarına 0 puanla merhaba derken, İznikspor ise altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

KAFKAS PENALTIYLA YIKILDI

Kafkasspor ise Cumartesi günü saat 16.00’da Yenişehir sahasında B grubunu ikinci sırada tamamlayan Elmasbahçe ile karşılaştı. Kıran kırana geçen müsabakanın 20’nci dakikasında Elmasbahçe Mecit’in golü ile 1-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü golden sonra baskıyı arttıran Kafkasspor, bu gole ilk yarısının son dakikasında 45+2’de Mesut’la cevap verdi. Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda Kafkasspor rakibi karşısında baskıyı arttırdı. Kafkasspor’un tüm oyuncuları ile yüklendiği pozisyon sırasında kontra atakla Kafkasspor kalesine yönelen Elmasbahçespor’un oyuncusu Levent, Selçuk’un ceza sahasında yaptığı faul sonucu yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Elmasbahçespor 67’nci dakikada İsmail’in penaltı golü ile 2-1 öne geçti. Bu gol aynı zamanda maçın da skorunu belirleyen gol oldu.

2 KIRMIZI KART

Son dakikalarda sertleşen futbol, kırmızı kartları da beraberinde getirdi. Önce 82’nci dakikada Kafkasspor’un golünü atan Mesut, rakibinin ayağına vurduğu için kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ardından 85’inci dakikada Elmasbahçespor’da Tarık, görüğü kırmızı kartla maçı tamamlayamadı.  90 dakika 2-1 Elmasbahçe’nin galibiyeti ile sonuçlandı. Alınan sonuçla Kafkasspor da Play-Off müsabakalarına puansız başladı. Yeşil Beyazlıların en büyük gol silahı olan Mesut’un kırmızı kart görmesi de önümüzdeki maçlar için endişeye sebep oldu.



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71