www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kurtuluşspor derbiye hazır

Kurtuluşspor derbiye hazır

Süper Amatör Lig temsilcimiz Kurtuluşspor,hafta sonu İnegöl derbisinde karşı karşıya geleceği Doğugücüspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Sonucu merak edilen karşılaşma öncesinde 2 takımda galibiyete kilitlenirken, yönetim, teknik heyet ve taraftarlardan dostluk mesajları geliyor.

ÜZERİNE KOYARAK İLERLİYORUZ

Kurtuluşspor Yönetim Kurulu Üyesi Servet Kaptan, Cumartesi günü seyircilere güzel bir futbol seyrettirmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Kaptan; ?Her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız. Doğugücüspor ile oynayacağımız derbi maçının öneminin farkındayız ve bunu futbolcularımıza da aktardık. Sahamızda oynayacağımız müsabakanın centilmence geçeceğini inanıyorum. Umarım hafta sonu her iki takımın futbolcuları, seyircilere güzel bir futbol ziyafeti çekerler. Biz de elimizden geldiğince güzel bir maç olmasına yardımcı olmaya çalışacağız. Doğugücüspor lige iyi başladı, 3 maçta 3 galibiyet alarak iyi bir takım olduklarını gösterdiler. Şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda bu hafta iyi bir takımı yenerek bizim de iyi takım olduğumuzu, şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceğimizi göstermek istiyoruz. İki zor deplasman maçından puanla ayrıldık. Her hafta üzerine koyarak ilerliyoruz, her hafta takım olarak daha iyi oynuyoruz. Kazanan İnegöl futbolu olmasını temenni ediyorum. Bu önemli maçta taraftarlarımızı ve İnegöllü sporseverleri maçımıza bekliyoruz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19