www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kurtuluşspor şanssızlığını kırmak istiyor

Kurtuluşspor şanssızlığını kırmak istiyor

Süper amatör küme B grubunda mücadele eden Kurtuluşspor, kendi sahasında ağırladığı Orhangazi Yeniköyspor maçındaki üstün futbolunu golle süsleyemeyince sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Kurtuluşspor antrenörü Murat Endes oynanan futboldan memnun olduğunu fakat sahadan üç puanla ayrılmadığında oynana güzel futbolun değerini yitirdiğini söyledi. Devre arasında gerekli tedbirleri alıp ikinci yarının start alması ile yeniden galibiyet serisi yakalamak istedikerini söyledi.

Endes maçla alakalı yaptığı değerlendirmede ?Takım olarak bu maça her şeyimizle iyi hazırlanıp devreyi 3 puan alarak kapatmak istiyorduk. Fakat bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor.Müsabakada genelde oynamaya çalışan pozisyon üreten ve kaçıran taraftık.Müsabakada bu kadar pozisyon bulup ta atmamız gerekirdi.Gol atamadıkça rakibin direnci ve moral motivasyonu bir o kadar artıyor.Genel oyundan memnunum, fakat futbol bir sonuç oyunu gol atamayınca sahada yaptıkların bizlere ve spor kamuoyuna şirin gözükmüyor. Hücum etkinliğimizi arttırmamız gerekir diye düşünüyorum. Takım olarak kabuk değiştirip oyuncu olarak rol dağılımı ve kimlik değişimi gerekiyor. Bunu da en kısa sürede yapacağımız istişareler sonucunda istediğimiz düzeye geleceğimizi düşünüyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19