www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

KURTUŞUŞSPOR´A BAKLAVA DOPİNGİ

KURTUŞUŞSPOR´A BAKLAVA DOPİNGİ

Kurtuluşspor Onursal başkanı Hüsnü Sak, hafta sonu Kafkasspor ile karşılaşacak olan Kurtuluşspor´lu oyuncuları antrenmanda ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.

SAK Ticaret İşletme Sahibi ve Kurtuluşspor onursal başkanı Hüsnü Sak, hafta sonu İnegöl derbisine çıkacak olan İnegöl´ün sarı kırmızı´lı ekibe moral takviyesi yaptı. Hüsnü Sak,  Antrenör Murat Endes nezaretinde hazırlıklarını aralıksız sürdüren, futbolculara sürpriz yaparak maç antrenmanlarını takip etti ve antrenman sonunda futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi. Futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulunup, hafta sonundaki maçta başarılar diledi.

 

Ziyarette konuşan Hüsnü Sak, ?Bu sezon iyi bir takım kuruldu. Hedefimiz ilk üç sırada yer alıp play-off ta şampiyonluk mücadelesi vermek. Hedefimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz. Taraftarlarımızı, bize destek vermeye davet ediyorum.  Bu takıma inansınlar ve güvensinler. Hafta sonu dost ve kardeş kulübümüz Kafkasspor ile karşılaşacağız. İnegöllü futbolseverlere güzel bir maç izlettirmek istiyoruz.? dedi.


Kurtuluşspor Kulüp Başkanı Yusuf Sak, kendilerini ziyaret edip takıma moral veren Onursal Başkan Hüsnü Sak´a teşekkür etti.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29