www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KURUMLAR YARIŞIYOR

KURUMLAR YARIŞIYOR

İnegöl Belediyesi tarafından Kültür Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının kura çekimi gerçekleştirildi.

İnegöl Belediyesi tarafından 13-18 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanman Kültür Sanat Festivali kapsamında düzenlenecek Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının kura çekimleri yapıldı. 15 takımın mücadele edeceği turnuvada gruplar ve fikstür belli oldu.

İnegöl Belediyespor tesislerinde yapılan kura çekiminde Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Belediyespor yöneticileri ve turnuvaya katılan takımların temsilcileri yer aldı. Kura çekimiyle takımların sıralamaları ve gruplar belli oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyerek her yıl çetin ve heyecanlı karşılaşmalara sahne olan Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının bu yıl da aynı heyecanla gerçekleştirileceğine inandığını söyledi.

HEYECAN DORUKTA

4 grupta 15 takımın boy göstereceği turnuva da, gruplarında ilk ikiye girerek 8 takım arasına kalan parkenin prensleri, çapraz eşleşme sonrası yapılacak müsabakalar sonrasında son 4´e kalmak için mücadele edecekler diyen Yiğit; ?Turnuvanın heyecanını doruk noktaya çıkaracağını umduğumuz 4 takım arasında yapılacak lig usulü maçlar sonucunda dereceye girmek için parkenin tozunu atacak voleybol tutkunları her şeylerini ortaya koymak için mücadele edecekler? dedi.

Yapılan kura çekimleri sonucunda Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının grupları ise şu şekilde oluştu;

A GRUBU: Ortakçı Cam, İlim Yayma Cemiyeti, İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Derneği, Birey Lisesi

B GRUBU: İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hayriyespor, İnegöl Belediyespor, Hayriye Köyü

C GRUBU: Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Devlet Hastanesi, Hayriye Gençlik, İkiler Koltuk

D GRUBU: Kocaağa Sigorta, İnegöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Posof Kültür ve Dayanışma Derneği.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71