www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kurumlardaki aksaklıklar çözüme kavuşacak

Kurumlardaki aksaklıklar çözüme kavuşacak

AK Parti Bursa Milletvekili Av. Vildan Yılmaz Gürel, PTT ve Emniyet birimlerinde yaşanan aksaklıklarla alakalı olumlu gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı.

Ak Parti Bursa Milletvekili Av. Vildan Yılmaz Gürel, basın mensuplarıyla yapmış olduğu toplantı sonrasında not aldığı konularla alakalı girişimlerini sürdürüyor.

Gürel , ?İnegöl´ün sorun ve sıkıntıları ile alakalı ilgili kurumlarla diyaloğumuz devam ediyor. Bu çerçevede hem PTT ile alakalı beklentileri olan vatandaşlarımıza hem de Emniyet ve asayiş konusunda iki güzel haberi paylaşmak istedim? dedi.

TBMM´nin 5 Şubat´a kadar tatil olmasını fırsat bilen milletvekilleri seçim bölgelerinde ve Ankara´da kurum ziyaretleri yaparak talepleri yerinde iletiyor. Ak Parti Bursa Vekili Vildan Yılmaz Gürel, hafta içinde PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik´i makamında ziyaret etti.

PTT´nin özellikle kargo hizmetlerinde başarılı olduğunu ve tüm çalışmalarını yakından takip ettiklerini vurgulayan Gürel, İnegöl´de vatandaşların PTT hizmet merkezlerinden beklentilerini ve taleplerini iletti. PTT Genel Müdürü Bozgeyik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ?Teknolojik imkanları seferber ederek hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarma gayretindeyiz. Performansa bağlı bir çalışma sistemi uyguluyoruz ve gerek teknik gerek personel noktasında yaşanan sıkıntıları en asgari sınıra getiriyoruz. Personel ve şube ağımız geniş, talep yoğunluğu ve büyük bir ilgi var. Sayın Vekilimizin tavsiyesi ve talebi doğrultusunda İnegöl için de varolan eksikleri gidereceğiz? dedi.

İnegöl hizmet noktalarına eleman takviyesi yapan PTT Genel Müdürlüğü, işlemlerin daha hızlı ve etkin yürütülmesi için 5 personel takviyesi yaptı. Gürel, Genel Müdürlük tarafından atılan bu adım neticesinde ilçede PTT hizmetlerinden faydalanan vatandaşların daha hızlı, sürekli ve etkili hizmet almasından dolayı memnuniyetini belirtti.

Öte yandan daha önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşen ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü binası ile alakalı süreci hızlandıran Gürel, İlçede asayiş ve güvenlik ile alakalı sıkıntı bulunmadığını ancak yoğun iş temposu ve artan nüfus, günlük yoğunluğun dikkate alınarak eleman takviyesi yapılmasını talep etmişti. Bu talep doğrultusunda Bakanlık ve İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde 6 polis ve 12 mahalle bekçisinin görevlendirmesi de yapıldı.

Gelişmelerden memnun olduğunu ifade eden Milletvekili Gürel ?İnegöl, Yenişehir ve Bursa´nın tamamı için seferber olduk. Kısa vadede bize ulaşan ve çözüm bekleyen bu gibi talepleri ilgili birimlere aktararak hızlı çözüm üretmemiz gerekiyor. Hem İçişleri Bakanlığımıza hem de PTT Genel Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00