www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ligi şampiyon tamamlayacağız

Ligi şampiyon tamamlayacağız

Bursa 1. Amatör Küme 3.Grupta mücadele eden Karadeniz Güvenspor 10. hafta sonunda 28 puanla nağmalup liderliğini sürdürüyor.

Grubun güçlü Şampiyonluk adayı olan Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyesi Sadullah Kaldırım değerlendirmelerde bulundu. 2018-2019 sezonun daha çetin geçtiğini belirten Kaldırım; ?Hayırlısı ile sezonun ilk yarısını lider kapattık. İkinci yarıya da istediğimiz gibi başladık. 2.devre oynadığımız 2 maçı da kazandık. Şu ana kadar çok güzel maçlar ve çok nefis mücadeleler oldu. Ligde yer alan takımlar bu sezon daha da kuvvetlendi. Geçmiş yıllarda 2 takım arasındaki şampiyonluk mücadelesi yapılırken bu yıl bu sayı daha fazla oldu. Diğer takımların güçlenmesi, elbette futbola da yansıyor. Sezonun ilk yarısında çok güzel maçlar izledik. Takımların güçlenmesi, alt yapılardan gelen genç futbolcuların da daha iyi yetişmesine ve futbol kalitesinin artmasına neden oluyor. Karadeniz Güvenspor olarak, öncelikli amacımız, İlimizde ve ilçemizde bulunan genç yetenekleri alt yapımızda ve A takımımızda yetiştirmek, daha üst liglere ve milli takımlara futbolcu vermektir. Bunları yaparken futbolun kalitesini arttırarak, saha içinde vereceğimiz mücadele ile de Şampiyon olmaktır. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda olduğu gibi, kalan maçlarımızda saha içi mücadelesinde kalitenin daha da artmasını, futbol severlerin çok daha güzel maçlar seyretmesini diliyorum. Kalan 6 maçımızda Sakatlıkların yaşanmayacağı, centilmence bir mücadele  temenni ediyorum? dedi.  

Kaldırım son olarak ?Bu sezon başarımızda katkısı olan Başkanımız İbrahim Oğuzay´a, Yönetim kurulu üyelerimize, Antrenörümüz Mehmet Şengeldi hocamıza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Grubumuzu lider bitirip önümüzdeki sezon Süper amatör kümede mücadele edeceğimize inancım büyüktür. Başarımızda katkısı olan herkese yeniden teşekkür ediyorum? dedi. 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87