www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Maden Mahallesi´ne Sıcak Asfalt

Maden Mahallesi´ne Sıcak Asfalt

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İnegöl Belediyesi´nin işbirliğiyle yapılan yatırımlarla kırsal mahallelerde yaşam standartları yükseltilmeye devam ediyor. Maden Mahallesi´ni ilçe merkezine bağlayan yol, 3,5 milyon TL´lik yatırımla sıcak asfaltla kaplandı.

2014 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir yasasıyla birlikte İnegöl´de Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin yatırım atağı start aldı. Geride kalan sürede yüzlerce hizmeti İnegöl halkıyla buluşturan Bursa Büyükşehir Belediyesi, özellikle kırsal mahallelerde yaşam standartlarını yükseltmek adına önemli çalışmalara imza attı.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin kırsal mahallelere yönelik yatırımları kapsamında, son olarak Maden Mahallesi´ni ilçe merkezine bağlayan yolun tamamı sıcak asfaltla kaplandı. İnegöl merkezden Deydinler Mahallesine kadar olan bölümü sıcak asfalt olan yolun, Deydinler´den Maden´e uzanan 7 kilometrelik bölümü de yapılan son çalışmayla sıcak asfaltla buluştu. 3,5 milyon TL´lik yatırım, adeta bölgenin çehresini değiştirdi.

 

BAŞKAN TABAN MADEN SAKİNLERİYLE BULUŞTU

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Cuma günü beraberindeki Başkan Yardımcıları Adil Kansu ve Eşref Yiğit ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticilerinin katılımıyla Maden Mahallesi´ni ziyaret etti. Sıcak asfalt uygulamasını yerinde inceleyen Taban, hem mahalle sakinlerine hayırlı olsun dileklerini iletti hem de bu önemli çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

 

KIRSAL MAHALLELER MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

Maden Mahallesi´nde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Taban, sıcak asfalt uygulamasına ilişkin kısa bir açıklama da yaptı. İnegöl´ün yaşanabilir ve örnek alınan bir şehir olması yolunda belediye olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Taban, ?Bizim tek düşüncemiz, tek gayemiz İnegöl. Hem İnegöl Belediyesi olarak hem de Bursa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle kırsal mahallelerimizde de hizmet seferberliğimiz tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı ve üst yapı çalışmalarıyla kırsal mahallelerimiz cazibe merkezi haline gelirken, yapılan hizmetlerle bu mahallelerimiz modern bir görünüme de kavuşuyor? dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR İLE DAHA BÜYÜK İŞLER

Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin uyguladığı Maden Mahallesi sıcak asfalt çalışması hakkında teknik bilgiler de veren Taban, ?Burada yaklaşık 7 km´lik yol asfaltlandı. Deydinler-Maden mahallelerimiz arasında kalan bölgede sıcak asfalt uygulandı. Sıcak asfalt çalışmasında öncelikle yolun daha sağlıklı ve uzun ömürlü olması için 20 bin ton alt temel malzemesi kullanılarak zemin sağlamlaştırıldı. Daha sonra 12 bin 300 ton PMT serimi gerçekleştirildikten sonra 10 bin 600 ton asfalt uygulaması yapıldı. Buradaki çalışmanın yaklaşık maliyeti ise 3 Milyon 500 bin TL´dir. Bir kez daha ifade etmek istiyorum ki; yol medeniyettir. Hedefimiz; İnegöl´de yaşayan tüm hemşerilerimize eşit hizmet götürmek. Bu sebeple İnegöl´ümüzün her bir köşesini ihya ederek, hep birlikte daha güzel bir şehirde yaşamanın yolunu arıyoruz. Hem merkezde hem de kırsal mahallelerde halkımıza hizmetlerin götürülmesinde her zaman kendilerinden yakın ilgi ve alaka gördüğümüz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ve ekibine de huzurlarınızda teşekkürlerimizi sunuyor, bu çalışmanın Deydinler ve Maden mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87