www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MAKASIN USTALARI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADILAR

   MAKASIN USTALARI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADILAR

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında İnegöl Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek görevli öğretmenlerin günlerini kutladılar.

 

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven,  Başkan Vekili Muharrem Üçkardaş,  Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Terkenli, Neşe Vural, Murat Güngör, Fatih Efe ve Genel Sekreter Mehmet Acar 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında İnegöl Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Kaban, okulda görevli müdür yardımcıları ve öğretmenleri ziyaret ederek Öğretmenler Günü kutlamasında bulundular.

HER ZAMAN YANIMIZDALAR

Ziyaret ile ilgili memnuniyetini belirterek bir konuşma gerçekleştiren Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Kaban, ?İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan bey ve yönetim kurulu arkadaşlar bizleri sadece özel günlerde değil her zaman ziyaret ettiklerini, bizlere her konuda destek olduklarını özellikle belirtmek istiyorum. Bugünde 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle yanımızdalar. Tabii ki okulumuzdaki öğrencilerin büyük çoğunluğunu berber ve kuaför adayları oluşturmakta. Odamız her konuda olduğu gibi bu konuda da bizlere çok yardımcı olmakta. Okulumuza öğrenci kazandırmak için ellerinden geleni yaptıklarını biliyoruz. Her daim desteklerinden dolayı ve her sene olduğu gibi bu senede bizleri bu özel günde hatırladıkları için, samimi ve nazik ziyaretlerinden dolayı okulumdaki öğretmen arkadaşlarım adına kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca ikram ettikleri tatlı ve çiçek için kendilerine gerçekten çok teşekkür ederim? dedi.

 

?YAŞAYARAK ANLAMAK LAZIM?

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven ise, ?24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle her zaman iletişim halinde olduğumuz İnegöl Mesleki Eğitim Merkezi diğer bir adıyla Çıraklık Okulumuzun kıymetli Müdürü Ömer Kaban ve okulumuzda görevli öğretmenlerimizi ziyaret ederek, Öğretmenler Günlerini kutlamak amacıyla buradayız. 1998 yılında 3308 sayılı kanun yürürlüğe girdiği zaman bende mesleğimizle ilgili çıraklarımıza bu okulda öğretmenlik yapmıştım. Öğretmenliğin ne kadar kutsal, güzel bir meslek olduğunu yaşayarak anlamak lazım. Ben bu keyifli işi bir dönem yaptım. Gerçekten güzel günler yaşadım. Öğretmenlerimizin sadece 24 Kasım´da değil her zaman hatırlanması gerektiği düşüncesindeyim. Yönetim Kurulum ile birlikte sizin ve okulumuzdaki öğretmenlerimizin, yurdumuzdaki bu kutsal mesleği icra eden ve çocuklarımızı aydınlık yarınlara hazırlayan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarız. Ayrıca ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize de Allah´tan rahmet dileriz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19