www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

"Manisa´yı yenmek istiyoruz"

İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, Uşakspor karşısında gösterilen etkili oyunu Manisaspor deplasmanında da sahaya yansıtarak 3 puana ulaşan taraf olmak istediklerini dile getirdi.

TFF 2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz İnegölspor´da Teknik Direktör Fatih Akyel, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Manisaspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, Manisaspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

FUTBOL ANLAMINDA İYİ ŞEYLER YAPMAYA BAŞLADIK

İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Fatih Akyel, ?Hafta başında söylediğim gibi bu hafta namağlup ve iyi takım kurmuş Uşak karşısında çok iyi bir futbol oynadık. Kazanacak bir futbol oynadık. Maç bizim hakkımızdı. Verilmeyen 2 tane yüzde yüz penaltımız var. Çok aleni ve bariz göründü. İyi de futbol oynadık. Kazanmayı da hak ediyorduk ama maalesef bazen olmayınca olmuyor. Ama en çok bizi umutlandıran, Hacettepe maçında bunun bir tık altındaydık, Uşak maçında bir tık üstüne çıktık. Futbol anlamında iyi şeyler yapmaya başladık. İyi oynuyoruz. Güzel şeyler yapmaya başlıyoruz. Her şeyden önce iyi mücadele ediyorlar. İnşallah o mücadelemiz devam eder, çünkü bizim o mücadeleye ihtiyacımız var. Önümüzde şimdi bir Manisa maçı var. Manisa da 1-2 oyuncu haricinde genç oyuncular. Tecrübesiz oyuncular var ama baktığınız zaman mücadele eden bir takım. Kapanan, defans yapan, kontra atak yapmaya çalışan, karşı rakipten hata bekleyen bir takım. Ama mücadeleci, genç, koşan, kapanan, alan daraltan bir takımla oynayacağız. Onun için bizim en önemli maçlarımızdan bir tanesi. Çünkü oynayan her takım Manisa´yı yense bile zorlanarak yeniyor. Onun için zor bir maç bizi bekliyor. Biz aynı Uşak maçındaki disiplinle aynı şekilde devam edeceğiz. Aynı hırslı, arzulu oynasak, Allah´ın izniyle iyi şeyler olur diye düşünüyorum. Cengiz uzun zamandan beri sakat. Kaptan Kemal sakat. Onların haricinde kaleci Şener´in ufak bir sakatlığı var. Onu şimdilik dinlendiriyoruz. Onların haricinde bir eksiğimiz yok? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29