www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Masal parkı açılışa hazır

Masal parkı açılışa hazır

Bugünün yarını yarının umudu olan geleceğin teminatı çocukların gelişimine ciddi katkı verecek, onların eğlenerek öğrenecekleri bir ortamı sağlayacak Ayçiçeği Masal Parkı Cuma günü açılıyor.

Hayata geçirdiği projelerle şehri geleceğe taşıyan İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesi´nde ilçe halkının uğrak yerlerinden biri olacak Ayçiçeği Masal Parkını Başbakan Yardımcısı Sayın Hakan Çavuşoğlu´nun katılımlarıyla açmaya hazırlanıyor.

MASAL PARKINDA YOK YOK

18 Mart 2017 tarihinde temel atma törenini gerçekleştirilen ve toplam 8460 metrekare alan üzerinde yükselen Ayçiçeği Masal Parkında yok yok. Ayçiçeği Masal Parkında icatlarıyla ve göstermiş oldukları kahramanlıklarıyla günümüze ışık tutmuş ve yön vermiş 8 Türk büyüğü ve bir tarihi an(Fatih Sultan Mehmed Han´ın İstanbul´un fethi sırasında karadan gemileri yürütme hadisesini heykellerle canlandırma), adrenalin parkuru, oyun ve oturma alanları ile kuru ve süs havuzları çocuklarla buluşacak.

 

?TÜM ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUZ?

Açılış öncesi Ayçiçeği Masal Parkında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, Bugünün yarını, yarının umudu olan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine ciddi katkı verecek, onların eğlenerek öğrenecekleri bir ortamı sağlayacak Masal Parkımızın açılışınıza tüm çocuklarımızı beklediklerini söyledi. Başkan Taban, ?Daha mutlu çocuklar için çalışıyoruz. Büyüklere dinlence küçüklere eğlence sloganıyla hayata geçireceğimiz Ayçiçeği Masal Parkının ilçemize değer katacağına yürekten inanıyorum. Etrafı sur şeklinde örülmüş duvarlarla çevrilen ve içerisinde tarihi değerleri barındıran, çocukların eğlenirken öğrenecekleri Ayçiçeği Masal Parkını 20 Nisan Cuma günü saat 11.00´da çok değerli Başbakan Yardımcımız Sayın Hakan Çavuşoğlu´nun katılımları ile açacağız. Bu güzel ve anlamlı günde tüm ilçe halkımızı özellikle de yarınlarımız olan çocuklarımızı yanımızda görmek istediğimizi ifade ederek tüm hemşerilerimizi açılış törenimize davet ediyoruz? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni

 

 

 

 

 



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00