www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

METAL SANAYİNDE DÜZENSİZLİK VAR

METAL SANAYİNDE DÜZENSİZLİK VAR

Seçim çalışmalarını metal sanayinde sürdüren Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, metal sanayinin şuan mevcut işleyişi karşılamadığını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Metal Sanayindeki esnafları ziyaret eden Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, açıklamasında metal sanayi sitesindeki fiziki olumsuzlukları dile getirdi. Eroğlu, ?Bugün Metal Sanayi Sitemizi ziyaret ettik. Esnafımız, çalışanımız bizi güleryüzle karşıladılar. Kendilerinin sorunlarını birinci ağızdan ve yerinde dinleme imkânı bulduk. Gözlemlediğimiz ve dinlediğimiz kadarıyla zamanında planlanarak yapılmış olan bu sanayi sitesi şu anda mevcut işleyişi karşılayamamaktadır. İşte gördüğümüz gibi parke taşı ile döşenen yollar, çukur ve çamur içerisinde. Genel bir düzensizlik hakim. Metal sanayi sitesinin sorunları ile ilgili buranın esnafı ile birlikte oturup bir çözüm üretmek gerekir? dedi.

-------------------------------

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatıbaşkan adayı EROĞLU ile ziyaretlerine devam ediyor. İlçe seçim koordinasyon merkezinde organize edilen ziyaretler kapsamında Başkan Adayı Hasan Eroğlu, belediye meclis üyesi adayları Seyit İnkaya, Şentürk Aktan, Gökhan Erçiftçi ve Orhan Bektaş ile birlikte metal sanayi sitesini ziyaret ettiler.

?METAL SANAYİ SİTESİ İŞLEYİŞİ KARŞILAYAMAMAKTADIR?

Yapılan ziyaretlerde esnaf ve çalışanlara hayırlı işler temenni eden Eroğlu, özellikle metal sanayii sitesindeki fiziki olumsuzlukları dile getirdi. Eroğlu, ?Bugün Metal Sanayii Sitemizi ziyaret ettik. Esnafımız, çalışanımız bizi güleryüzle karşıladılar. Kendilerinin sorunlarını birinci ağızdan ve yerinde dinleme imkânı bulduk. Gözlemlediğimiz ve dinlediğimiz kadarıyla zamanında planlanarak yapılmış olan bu sanayii sitesi şu anda mevcut işleyişi karşılayamamaktadır. İşte gördüğümüz gibi parke taşı ile döşenen yollar, çukur ve çamur içerisinde. Genel bir düzensizlik hakim. Metal sanayi sitesinin sorunları ile ilgili buranın esnafı ile birlikte oturup bir çözüm üretmek gerekir? dedi.

?EN BÜYÜK SIKINTIMIZ CADDELERİN KALİTESİZ KAPLAMASI?   

Mevcut yoğunluk sebebiyle trafiğin iki yönlü akmasında bile sorunlar yaşandığını dile getiren, aynı zamanda metal sanayi sitesininesnafı olan belediye meclis üyesi adayı Şentürk Aktan, ?Zamanında projelendirilmiş bir site, ancak şu an yoğunluğu kaldıramıyor. En büyük sıkıntımız; caddelerin kalitesiz kaplaması. Yine Metal Sanayii etrafındaki caddelerin asfaltlama çalışması tam olarak yapılmadığı için bir türlü toz ve çamurdan kurtulamıyoruz. Çözüm için kısa vadede iyi bir altyapı çalışmasından sonra temiz asfaltlama yapılması gerekir. Uzun vadede ise buradaki hak sahiplerini mağdur etmeden modern yeni bir site kurulması gerekir.? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25