www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

"MHP TÜRKİYE`NİN SİGORTASIDIR"

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe yönetimini ziyaret eden İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, MHP`nin İnegöl`ün sigortası olduğunu söyledi.

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz Pazartesi akşamı saat 20.00’da Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Baykan, oda olma yolunda ilerlediklerini ve bu konuda MHP’nin desteğini beklediklerini belirtti.

 “MHP TÜRKİYE’NİN SİGORTASIDIR”

Ziyaret esnasında bir konuşma gerçekleştiren İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, “Bizi kabulünüzden dolayı çok teşekkür ediyorum. Müteahhitler Derneği yaklaşık 4,5 yıl önce kuruldu, zaman zaman böyle ziyaretlerimiz, etkinliklerimiz oluyor. Bundan 4,5 sene önce müteahhit dendiğinde adı yoktu, soyadı yoktu, İnegöl’de herhangi bir faaliyeti yoktu müteahhitlerin ama şimdi İnegöl Müteahhitler Derneği, İnegöl’de bir dernek olarak marka olma yolunda gitmektedir, kendini ispat etmiş durumdadır. Müteahhitler Derneği, şuanda İnegöl’den başka Türkiye genelinde 52 tane derneği olan, 4 tane federasyonu olan ve 1 tane konfederasyonu olan bir derneğimizdir. Aynı zamanda biz İnegöl Müteahhitler Derneği olarak Ankara’da Tüm Müteahhitler Federasyonu’nda yönetim kurulu üyesiyiz. Bursa bölgesini, Bursa’daki 17 ilçeyi biz İnegöl olarak temsil ediyoruz. Arkamızda federasyon var, konfederasyon var. Güçlü bir derneği ama bu yetmiyor. İnşallah bu dönemde oda olma yoluna girmiş durumdayız. İnşallah seçimlerden önce Müteahhitler Odası olarak faaliyet göstermeye başlayacağız. Bu konuda da mecliste bu müteahhitler odası konusunda gündeme gelecek kanun geldiğinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizden büyük bir destek beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Çünkü MHP, Türkiye’nin sigortasıdır. Çok önemli bir partidir. Biz önemsiyoruz. Federasyonumuzun oda olma yolundaki oylama sonucunda bizleri destekleyeceğinizden eminiz.

 

“TÜM SİYASİ PARTİLERE AYNI MESAFEDEYİZ”

İnegöl Müteahhitler Derneği olarak zaman zaman yurtdışı gezileri düzenlediklerini belirten Fahrettin Baykan, “Geçen sene Dubai’ye gittiydik. Çarşamba günü de inşallah Almanya’ya gidiyoruz. Oradaki fuarı gezip buraya döneceğiz. Bir diğer konu da Belediye ile. Çünkü Belediyede de siz etkilisiniz. Belediye Meclis üyeleriniz epey var, Bursa’da da temsil ediyorsunuz. Geçen gün Belediye Başkanımız ile bir toplantı yaptık. İnegöl’de bir inşaat çalıştayı yapalım diye karar aldık. Almanya gezisinden sonra inşallah Şubat ayı içerisinde Belediye Başkanımızın vereceği bir tarihte İnegöl’de inşaat çalıştayı olacak. Bu çalıştayda bütün konular, sıkıntılar ortaya konulacak. Orada da MHP’nin desteğine ihtiyacımız var. Biz MHP’ye, CHP’ye, AK Parti’ye diğer siyasi partilerin tümüne aynı mesafedeyiz. Biz Müteahhitler Derneği olarak tüm partilere aynı mesafedeyiz ama her zaman haklının yanında oluruz. Bugüne kadar da öyle olduk. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum, Müteahhitler Derneği olarak, her zaman Milliyetçi Hareket Partisi’nin yanında olacağımızı da belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Müfit Besler ise, “İnegöl Müteahhitler Derneği, önemli derneklerimizden bir tanesi. İnegöl hızla büyüyen bir şehir. Geçmişte bazı uygulamalar eksik veya gedik olmuştur ama müteahhitler bir araya geldiğinde gerçekten belediye ile diğer dernekler ile ilişkileri sağlayarak daha güzel, daha yaşanılabilir bir şehir oluşmasına katkı sağlar. Bu İnegöl’de yaşayan insanlarımızın da sosyal olarak yaşantılarını farklılaştırır. Biz, sizleri takip ediyor. Yaptığınız çıkışlar güzel, bilgilendirmeler yapıyorsunuz. Daha önce de zaten ziyaretlerinize gelmiştik, orada bize bilgilendirmeler yapmıştınız. Tabi ki her dernek doğal olarak mevcut siyasi partilere aynı mesafede duracaktır. Biz de her gelen misafirimize şunu söylüyoruz; biz İnegöl’ün menfaatlerinin, ülkenin menfaatlerinin önemli olduğu konularda siyasi kimliğimizi bir kenara bırakıyoruz. Çünkü İnegöl bizim, Türkiye bizim. Her kişiye siyasi olarak bakmıyoruz. Biz bunu meclis çalışmalarımızda da doğru olanları destekleyerek gösteriyoruz ama yanlış bulduklarımızda da orada tepkimizi veya tavrımızı koyuyoruz. Biz de sizin yanınızdayız. Ama mecliste ama dışarıda İnegöl’ün faydasına, ülkenin faydasına olacak her türlü desteği vermeye hazırız. Tabi ki burada ince eleyip sık dokumamız gerekiyor. Kimi zaman doğru bildiklerimizde yanlışta kalıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyoruz, çok teşekkür ediyoruz. Kapımız her zaman açık, her zaman bekliyoruz” dedi.



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36