www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MHP´den Birlik Vurgusu

MHP´den Birlik Vurgusu

MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, 24 Haziran seçimleri öncesi Milletvekili Aday Adaylıklarını açıklayan Hayati Bedir, Fahri İnkaya ve Ümit Kaplan birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Parti binasında 3 Milletvekili Aday Adayı ile birlikte basın açıklaması gerçekleştiren MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, ?Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş referandumundan sonraki süreçte, milletimiz yeni sistemin öngördüğü Cumhurbaşkanı ve Meclisi oluşturacak milletvekillerini seçmek için bir seçim sürecine girilmiştir. Fakat ne var ki Anadolu coğrafyasını vatan yapma adına ayak bastığımız bu topraklarda ilk günden beri bizi rahat bırakmayan şer odakları şerefli Türk milletini tarih sahnesinden silmek için her türlü planı, içteki ve dıştaki şer odakları eliyle devreye sokmuş fakat Allah´ın izni ile milletimizin inayetiyle başarılı olamamışlardır. Devletimizin karşı karşıya kaldığı bu zorlu süreçte tam bir devlet adamlığı duruşu ile ileriyi görebilme basireti ile siyasi bir hamle yapan Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli seçimin erkene alınmasını teklif etmiş ve Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu istişarelerden sonra genel seçimlerin 24 Haziran 2018 Pazar gününe alınması kararı çıkmıştır. Bu süreçte Milletvekilliği aday adaylık sürecini tamamlayarak hepsiyle ayrı ayrı gurur duyduğumuz İnegöl´ümüzün yetiştirdiği bu üç arkadaşımız Hayati Bedir, Ümit Kaplan ve Fahri İnkaya arkadaşlarımız milletimize ve İnegöl´ümüze hizmet noktasında bir adım öne çıkarak bizleri ayrıca gururlandırmışlardır ben şahsım ve teşkilatım adına kendilerini bir kez daha huzurlarınızda tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreç kesin aday listelerinin açıklanmasıdır. Kesin aday listesi sıralaması ne olursa olsun bizler bugün burada milliyetçi ülkücü hareketi millet Meclisinde temsil etme adına yola revan olan bu kardeşlerimizin dün olduğu gibi bugün de her şart ve koşul da yanlarında olduğumuzu teşkilatımızın tüm birimleri ile buna hazır olduğumuzu ilçe başkanı olarak beyan eder yapılacak olan seçimlerin milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah´tan niyaz ederim? dedi.

 

BİZDE GÖREV ALINMAZ, VERİLİR

MHP İlçe başkanlığı görevinden istifa ederek Milletvekili Aday Adayı olan Hayati Bedir, ?Bizim teşkilatımızda görev alınmaz verilir, bizde görev verilenlerden olduk. İnegöl´de benle beraber birbirinden kıymetli iki aday adayı daha var. Bir adayımız geçmişte Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış ve il yönetiminde bulunan hatırı sayılır abimiz. Diğer adayımız da geçmişte İlçe Başkanlığı yapmış kıymetli bir adayımız. Şahsımda İlçe Başkanlığı görevinden ayrılıp teşkilatın verdiği görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Bizler için sıralama çok önemli değildir bizler teşkilatın neferiyiz hakkımızda hayırlısı diliyoruz? diye konuştu.

 

SIRALAMANIN HİÇBİR ÖNEMİ YOK

İnegöl Ülkü Ocakları eski Başkanı ve MHP eski İl Yöneticisi Ümit Kaplan ise ?Bismillahirrahmanirrahim diyerek çıktığımız bu yolda Cenab-ı Allah bizleri ülküdaşlarımıza ve yüce Türk milletine mahcup etmesin. Bu yolda bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Sıralamanın hiçbir önemi yoktur. Listede olalım ya da olmayalım bizler teşkilatın neferiyiz takdir Allah´ındır? şeklinde konuştu.

 

KATKI KOYMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Kulislerde adı en çok konuşulan isim olan MHP eski İlçe Başkanı Fahri İnkaya ise ?Sayın Genel Başkanımızın bizim davamızı ve fikrini iktidar yaptığı bu ortamda bundan sonrada Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının bu davayı iktidar yapmak uğruna birbirinden kıymetli arkadaşlarımızı ve bizimde Genel Başkanımıza çıktığı bu yolda bir adım katkı koymak için yola çıktık. Bütün arkadaşlarımızla hepimiz biriz beraberiz.  Allah´ın izni ile bu süreci dostça kardeşçe tamamlayacağız? dedi.

 

TAKDİR GENEL BAŞKANIMIZINDIR

İnegöl´den çıkacak milletvekili adayının sıralamadaki yeri hakkında sorulan soruya cevap veren MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, ?Sıralama ile alakalı bizim bir talebimiz olmaz.Biz liderimize ve genel merkezimize çalışmalarımız ile kendimizi gösterdik. Bizleri takip ve takdir ettiklerini duyduk, takdir Genel Başkanımızındır. Tabi ki aday adaylarımızın her üçünün de en ön sıralarda olması ilçe başkanı olarak önce beni sonra İnegöl halkını gururlandırır. İnşallah temennimiz arkadaşlarımızın en iyi yerlerde olmasıdır? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51