www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Milletin Partisiyiz

Milletin Partisiyiz

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, milletin partisi olduklarını belirterek, ?Milletin partisi, milletin sesine kulak verir? dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Sani Konukoğlu Konferans Salonu önünde kurulan üye kayıt standında vatandaşlarla bir araya geldi.

İLK TURDA İŞİ BİTİRMEK İSTİYORUZ

Seçim çalışmaları kapsamında bütün ilçelere gitmeye çalıştığını belirten AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ?Biz AK Parti ailesinin bir ferdiyiz. Bu büyük ailenin ferdi olmaktan da son derece bahtiyarız. Şuanda 24 Haziran seçimlerine 25 günlük bir süre kaldı. Bu süre zarfında Allah nasip ederse biz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde seçimlere yönelik olarak verdiğimiz vaatleri seçmenimize ulaştırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Milletvekili adaylarımız sahada. Bizde onların bulunmadığı yerlerde aktif göreve devam eden milletvekili olarak, seçmenlerimizle, hemşerilerimizle nerede insanımız varsa, onlarla beraber olmaya çalışıyoruz. İnegöl´ümüzün en güzel meydanı Belediye meydanın, Sani Konukoğlu Cami önünde Kadın ve Gençlik Kollarımızın organize etmiş olduğu üye kayıt standı ve aktif iletişim noktasında bugün arkadaşlarımızla beraberiz. Seçmenlerimizi dinliyoruz. Öneriler, şikâyetler, memnuniyetler var. Biz bunları duymaktan son derece memnunuz. Çünkü biz milletin partisiyiz. Milletin partisi, milletin sesine kulak verir. Milletin içinde bulunduğu durumu her daim müşahede eder ve ona göre politikalarını belirler. İnşallah 24 Haziran´da biz Cumhurbaşkanımızın ilk turda yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalışıyoruz. Muradımız odur. Ve bu sebeple de politikalarımızı insanlarımıza anlatıyoruz. Nasıl ki, 10 Ağustos 2014´te hemşerilerimiz ve bütün Türkiye´deki insanlarımız ilk turda Cumhurbaşkanımızı seçtiyseler, bugünde 24 Haziran´da ilk turda bu işi bitirmek arzusundayız. Yine aynı sandıkta parlamento da seçilecek. Yine güçlü meclis oluşturmak niyetiyle de, parlamentonun görevini, önemini ve parlamentonun da güçlü olması gerektiğini anlatıyoruz. Çünkü kafaları bulandırmak isteyenler var. Zihinlerde algı operasyonlarıyla karmaşık duygulara hitap edenler var. Biz AK Parti ailesiyiz. Şuan da Türkiye´de 16 yılda yaptıklarımız ortada. Ekonomik, sosyal, altyapı ve üst yapı olarak yaptıklarımız ortada. Dünya arenasında hatırı sayılır ülkeler arasına getirdiğimiz Filistin´de bir dava olduğunda, Filistinlilere bir mezalim uygulandığında Birleşmiş Milletleri bir gecede toplayacak kadar güçlü iktidarımız ve güçlü anlayışımız var. Yine dünyanın neresinde olursa olsun mazlumların yanında olan iktidarımız var. Bu böyle olmaya devam edecek. Biz bir tek şeyi arzu ediyoruz. Yaşanabilir bir dünyada, yaşanabilir bir Türkiye´de, vaatlerimizle birlikte milli geliri artmış insanımızın refah içerisinde yaşaması ve bu dünyada yaşarken de kendini ait izleri geleceğe bırakmasını arzu ediyoruz. Çünkü bizden öncekiler bu izleri bizlere bıraktılar. Güçlü bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bu medeniyetin temsilcileri olarak da bize bırakılan mirası geleceğe bırakmamız gerekiyor. Ben üye kayıt standında çalışmalarıyla enerjisini ortaya koyan Kadın ve Gençlik Kollarımıza müteşekkirim. Ve ilgi duyan bütün hemşerilerimize de teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25