www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Miniklerden anlamlı ziyaret

Miniklerden anlamlı ziyaret

12 Senedir İnegöl´de hizmet veren Gülbahçesi 3-5 yaş Kreş Gündüz Bakım Evi kurucuları Zehra Yıldrım, Murat Atik, öğretmenler ve öğrencileriyle birlikte 2 Nisan Salı günü Yenice´de bulunan Huzurevine ziyarette bulundurlar.

Zehra Yıldırım ve Murat Atik, öğretmenleriyle ve 50 minik öğrencileriyle Miraç kandili münasebetiyle  huzurevine ziyaret düzenleyerek büyüklerinin dualarını aldılar.

Gülbahçesi Kreş Gündüz Bakım Evi yetkilileri öğrencilere, yaşlıların sadece yaşlılar gününde hatırlanılmayacağını, sevgi ve saygıyı aşılamak adına, gelenekler ve değerleri tanımaları ve sosyal sorumluluk bilinçlerinin gelişmesinde katkıda bulunmak adına düzenlendiğini söyledi.

Duygu Dolu Anlar Yaşandı

Program Gülbahçesi Kreş Gündüz Bakım Evi öğrencilerinin büyüklerine çiçek hediyesi ve sevgi dolu kucaklaşmasıyla başladı.

Ziyaret sırasında küçük yaşlarda olmasına rağmen, öğrencilerin huzurevi sakinlerine dualar ve şiirler okuması duygu dolu anlara sebep oldu.

Bu anlamlı ziyaretten dolayı çok memnun olan huzurevi sakinleri Gülbahçesi Kreş Gündüz Bakım Evi yetkililerine, öğretmenlerine ve minik öğrencilerine teşekkür ettiler.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71