www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mobiliyum 3. istişare toplantısını gerçekleştirdi

Mobiliyum 3. istişare toplantısını gerçekleştirdi

Türkiye´nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM´si ünvanını sahip Mobiliyum AVM´nin 3. istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Mobiliyum AVM´de bulunan bir otelde gerçekleştirilen 3. istişare toplantısına Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, yönetim kurulu üyeleri, mağaza sahipleri ve işletmeciler katıldı.

30 BİN TL´LİK REKLAM FİLMİ

Mobiliyum AVM için hazırlanan ve yaklaşık 30 bin TL´ye mal olan reklam filmi ilk kez 3. istişare toplantısında üyelere izletildi.

DOĞRU ANLATMAK İSTEDİK

Yapılan reklam filmi ile ilgili bilgiler veren Reklam Filmi yönetmeni Ali Uzer, "Filim çok uzun uğraşlar sonucunda ortaya çıktı. Tabi Türkiye´nin, hatta Dünyanın en büyük AVM´lerinden birisi. Önü çok açık, kaliteli ürünler çıkıyor buradan. Biz burayı doğru anlatmak istedik. Her aşamasını en ince detaylarına kadar araştırdık. Çekimlerde havadan ve karadan destek aldık. En doğru görüntüleri yakalamaya çalıştık. Umarım başarılı olmuşuzdur. İnşallah işlerde çok etkisi olur. En büyük isteğimiz budur" dedi.

TÜRKİYE´NİN BİR DEĞERİ

Daha sonra konuşan Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, "İstişare toplantısı olması nedeniyle mağaza sahiplerimiz,kiracılarımızın sayısı 200´ü buluyor. Gönül ister ki daha kalabalık olsun. Sahiplenme duygusu anlamında burayı sadece 7 kişilik bir yönetim kuruluna bırakılacak AVM değil. Hepimizin sahip çıkması lazım. İstişare toplantısında her şeyi konuşalım istiyoruz. Daha fazla kalabalık görmek isterdik. Maalesef bu anlamda sınıfta kaldık diye düşünüyorum. Burası Türkiye´nin ve İnegöl´ün bir değeri. Bu büyüklükte, bu görselde bir araya gelerek yapılan nadir yerlerden birisi. Yapanlardan, katkı koyanlardan Allah razı olsun diyorum. Aysun hanım 2018 yılında neler yaptığımızı, reklam bütçemiz ile ilgili bilgi verecek. Yaklaşık 4 milyon 900 TL gibi bir bütçe vardı, 4.5 milyon tahsilatı mümkün oldu. Diğerlerinin işlemleri sürüyor. Bu 4. 5 milyon TL ile Mobiliyum AVM neler yapabildi bunu dinleyelim " diye konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36