www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mobiliyum´da Eğitim Fırtınası

Mobiliyum´da Eğitim Fırtınası

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu. AVM, bünyesinde bulunan işveren ve personelleri yönelik birçok eğitim faaliyetini hayata geçiriyor.

Mobiliyum Akademi kurulduğu günden bugüne birçokeğitimini vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyor.Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, ?Akademimizde verilen eğitimleri hem destekliyor hem de sosyal sorumluluk anlamında bu konuda üzerimize düşen tüm sorumluluklarını yerine getirmeye çalışıyoruz? dedi.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

AVM Yönetim Kurulu Başkanı Temur Han, 2018 yılı hedefleri arasında en çok önem verdikleri konulardan birininde Mobiliyum AVM´deki tüm Showroomların tamamen profesyonellerden oluşan kadrolar ile yola devam etmesini sağlamak, mevcut kadrolarda ise eğitimler ile daha profesyonel hale gelmek olduğunu belirterek; ?Bu anlamda ilk önce yönetim kurulumuz ile zaman ve toplantı yönetimi iş ve özel hayat dengesiadlı eğitimi değerli yönetim kurulu arkadaşlarımız ile almış bulunmaktayız. Almış olunan eğitimlerde hocalarımızı belirlerken de çok titiz davranıyoruz. Muhakkak hocalarımızın özel sektörde deneyimli olmasına dikkat ediyor ve akademik boyutu ile kendilerine katma değerde bulunan hocalarla çalışıyoruz. 19 Şubat 2018´de ise yine Mobiliyum Akademi bünyesinde Mobiliyum´da çalışan satış temsilcisi arkadaşlarımıza ?Satış ve Satış Sonrası Hizmet´başlığı altında eğitim vereceğiz. Bu eğitimlere firma sahiplerimizin ve çalışanlarımızın önem vermesini ve geleceğe yatırım yapmak adına tüm çalışanlarımızın bu eğitimlere katılmalarını istiyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00