www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MODEF`E 41 ÜLKEDEN MİSAFİR GELDİ

MODEF`E 41 ÜLKEDEN MİSAFİR GELDİ

10 Ekim’de açılan MODEF EKPO fuarı sona erdi. Dün katılımcı firmalara sertifika veren İnegöl Belediye Başkanı ve İFOR Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, 41 ülkeden misafir ağırladıklarını ifade ederek, Modef Expo’ya önceki yıllara göre çok b

Belediye Başkanı ve İFOR Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, Modef Expo’ya katılan firmalara Cumartesi günü katılım sertifikalarını takdim etti. Modef Expo fuarına katılan firmalara plaketlerini takdim eden Başkan Aktaş, fuarın geçmiş yıllara göre daha hareketli geçtiğini ifade etti.

 

Modef Expo 2012 fuarına büyük bir heyecanla başladıklarını kaydeden Başkan Aktaş, “Dolu dolu da geçiriyoruz. Hem stantlarımızı ziyaret ediyoruz, hem de katılım plaketlerini takdim ediyoruz. Sevinerek bir şey söylüyoruz ki, yaklaşık 5-6 aydır burada hummalı bir şekilde çalıştılar. Ortaya konulan gayretler meyvesini verdi.” dedi.

 

İFOR Fuarcılık ve Belediye olarak bize düşen sorumluluklar olduğu gibi katılımcılarımız için de, İnegöl olarak da sorumluluklar var” diyerek konuşmasını sürdüren Aktaş, “Bu sadece Belediye’nin, Ticaret Odası’nın, Mobilyacılar Odası’nın değil, herkesin sorumluluğundadır, bu fuar hepimizin fuarı. Şimdiye dek 41 ülkeden misafir ağırladık. İnanın önceki yıllara göre çok daha iyi bir katılım söz konusu. Heyecanlıyız, ümitliyiz. Malum kış sürecine giriyoruz. İnşallah ümit ve temenni ediyorum ki burada yapılan bağlantılar, iki diyaloglar, görüşmeler kış mevsiminin rahatlıkla aşılmasına vesile olacaktır. Fuarda büyük bir hassasiyet gösteren tüm mobilyacı esnafımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25