www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Motosiklet parçalara ayrıldı

Motosiklet parçalara ayrıldı

Ahmet Türkel Çevreyolu üzeri Deydinler Kavşağı´nda hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet parçalara ayrılırken sürücüsü ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Ortaköy Kavşağı mevkiinden gelip Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde seyir halinde olan Ömer Z. idaresindeki 41 TH 958 plakalı hafif ticari araç, İnegöl´den Deydinler Mahallesine seyir halinde olan 24 yaşındaki Ferdi B. idaresindeki tescilsiz motosiklet ile Deydinler Kavşağı´nda çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle her iki araç da savrulurkenmotosiklet parçalara ayrıldı. Kaza sonucuna motosiklet sürücüsü Ferdi B. vücudunun çeşitli bölgelerinden ağır şekilde yaralandı.

 

Yaralı genç sürücü, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı´nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından genç sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19