www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Motosikletlere ceza yağdı

Motosikletlere ceza yağdı

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Yunus ekipleri, Belediye Kavşağı´nda trafik uygulaması gerçekleştirdiler. Motosikletlere yönelik gerçekleştirilen 1 saatlik uygulamada toplam 15 bin TL trafik cezası yazıldı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, yaz ayları ile birlikte özellikle akşam saatlerinde trafiği tehlikeye düşüren, abartı egzoz sesleri ile vatandaşlara rahatsızlık veren motosikletlere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.Geçtiğimiz Cuma akşamı İnegöl Belediye kavşağında yapılan uygulamalarda, kurallara uymayan motosiklet sürücülerine ceza yağdı.

Gün içerisinde ve akşamdan sonra özellikle şehir merkezinde uygulamalar yapan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceliyor.

Belediye kavşağında uygulama yapan Asayiş Büro Amirliği, Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri kuş uçurtmadılar. Uygulamalardan kaçmaya çalışan sürücülerde ekiplerin ara sokaklarda aldıkları önlemlere takıldılar.

Uygulama kapsamında sadece araçlar değil sürücüler ve yayalara da GBT sorgulaması yapılıyor. Son bir hafta içerisinde İnegöl´de asayiş ve trafik olmak üzere toplam 5 uygulama gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz Cuma akşamı İnegöl Belediye Kavşağı´nda yapılan uygulamada toplam 16 sürücü ve motosikletin evrakları kontrol edilirken, evrak eksiği bulunan yada çevreye rahatsızlık verecek aparatlar bulunduran sürücülere toplam 15 bin TL ceza kesilirken, 2 motosiklet trafikten men edildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00