www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Muhtarlar Yemekte Buluştu

Muhtarlar Yemekte Buluştu

İnegöllü muhtarlar, İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

19 Ekim 2016 yılında ilk kez kutlanan Muhtarlar Günü, bu yıl ikinci kez düzenlenen etkinliklerle kutlanacak. Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında İnegöl Belediyesi de ilçede bulunan 116 mahalle muhtarına yönelik yemek tertip etti. Bugün 12.30´da Zeynel İnegöl Köftecisinde gerçekleştirilen yemeğe kırsal ve merkezde bulunan muhtarların tamamına yakını katılım gösterdi. Yemekte Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte kırsaldan sorumlu Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demire ve yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri hazır bulundu.

BAŞKANIMIZI DAHA İYİ YERLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Yemeğin ardından İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman kısa bir selamlama konuşması yaptı. Geçtiğimiz yıl Muhtarlar Gününün ilkinin kutlandığını hatırlatan Kayman, ?Bugüne kadar her daim yanımızda olan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a bu özel günümüzü de unutmadığı için teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi geçen yıl ilkini kutladık Muhtarlar Günümüzün. Başkanımız yoktu o gün. Bu yıl ben de olacağım dedi. Bugün de muhtarlar günü vesilesiyle bizleri yemekte bir araya getirdi. Yarın tüm muhtarlarımızı Atatürk anıtında beklediğimizi de buradan ifade etmek istiyorum. Ben programı düzenlediği için Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah kendisini daha iyi yerlerde görmek istiyoruz? dedi.

MUHTARLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel de Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a böyle özel bir program düzenlediği için teşekkür etti. Konuşmasında muhtarların önemine dikkat çeken Demirel, ?Siz muhtarlarımız bizler için çok değerlisiniz. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmadan evvel hiçbir Cumhurbaşkanı haftada bir veya 15 günde bir muhtarları ağırlamamıştı. Biz bunlarla gurur duyuyoruz. Sizleri de her zaman önemsiyoruz. Sizlere verdiğimiz önemin vesilesiyle de İnegöl´de yüzde 74 gibi rekor bir oy aldık. Bunda sizin de payınız çok büyük. Sizlerin eleştiri ve önerilerini her zaman dikkate aldık. Programa katılımlarınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum? diye konuştu.

Demirel´in ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ta davetli muhtarlara yönelik bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a teşekkür mahiyetinde çiçek takdim ederken, yemeğe katılan tüm muhtarlara da İnegöl Belediyesi´nin hazırladığı hediyeler takdim edildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00