www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Okyanuslu Veliler Kahvaltıda Buluştu

Okyanuslu Veliler Kahvaltıda Buluştu

İnegöl Özel Okyanus Koleji tarafından başlatılan Yaz Okuluna katılan öğrencilerin velileri, okul bahçesinde düzenlenen kahvaltıda okul idaresi ve öğretmenleriyle bir araya geldi.

Okyanus Koleji tarafından bu yıl başlatılan Yaz Okulu programında öğrenciler Kur-an´ı Kerim ve Peygamberimizin Hayatı, İngilizce, satranç, akıl oyunları ve robotik, kulüp dersleri, yüzme, binicilik ve doğa sporları dallarında eğitim alacaklar. Eğitimler öncesi 190 öğrencinin velisi Okyanus Koleji kampüsünde, kahvaltı da okul idaresi ve öğretmenleriyle bir araya geldi.Okul bahçesinde kahvaltı ile ağırlanan veliler, kahvaltı sonrasında Okyanus Koleji Konferans salonunda Yaz Okulunda yapılacak etkinlik ve dersler ile ilgili hazırlanan sunumu izlediler.

 

İYİ BİR DÜNYA İNSANI YETİŞTİRMEK

Programda konuşan Okyanus Koleji Müdürü Mehmet Baştürk, ?2 yıl önce İnegöl Okyanus Koleji sevgili yavrularımızın hizmetine açılmıştır. Amacımız; İnegöl´de var olan eğitim değerlerine bir yenilerini eklemek, vatanını, milletini seven, milli, manevi ve ahlaki değerlerine bağlı, öncelikle iyi bir evlat, daha sonra da iyi bir dünya insanı yetiştirmektir. Zaten bu özellikleri taşıyan öğrenci, hayatta başarılı olur. Akademik başarı, bununla beraber gelişir ve büyür. Okul kurucuları olarak Erdoğan Bey ve ben İnegöl´ümüze sizin yavrularınıza 30 yılı aşkın bir süredir, çeşitli kademelerde hizmet verdik. Binlerce öğrencimiz olmuştur. Birçok öğrencimizin de çocukları, şuanda Okyanus Kolejinin öğrencisi olmuştur. Çocuklarımıza özel bir eğitim kompleksi hazırladık. Geniş bir oyun bahçemiz, çocuk parkımız, halı sahamız, basket ve voleybol sahamız, tenis kortu, masa tenisi, yüzme havuzu, kapalı spor salonu, konferans salonu, çeşitli atölyelerle öğrencilerimizi sosyal, sportif ve kültürel ve de akademik başarılara götürecek tesislerimiz vardır. Kaliteli, deneyimli, bilgi-birikim yüklü yönetici, öğretmen ve diğer ekip arkadaşlarımız var. Elbirliği ve gönül birliğiyle, huzur ve güven içerisinde, sevgili yavrularımıza eğitim ve öğretim adına değer katmaya çalışıyoruz. Siz değerli yaz okulu velilerimiz olarak, Okyanus Koleji Yaz Okulunu tercih ederek, bu yavrularımızın okulumuzun eğitim kompleksinden yararlanmalarını sağlamış oldunuz. Bu vesileyle sizlere çok teşekkür ederiz. Ayrıca değerli vaktinizi bizlere ayırarak, kahvaltı davetimize iştirak ettiğiniz için de ayağınıza sağlık, sağ olun var olun? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36