www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Osmaniye Mahallesi´ne Yeni Otopark

Osmaniye Mahallesi´ne Yeni Otopark

İnegöl Belediyesi, Osmaniye Mahallesi Begonya Sokakta 10 araçlık otoparkın da yer aldığı toplamda 375 m2´lik alanda projelendirilen düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

?Küçük dokunuşlarla büyük farkındalıklar oluşturabiliriz´ düşüncesinden hareketle İnegöl´ü modern bir kente dönüştürmek adına çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Osmaniye Mahallesinde muhtarlığın talebi üzerine yeni bir otopark uygulaması gerçekleştiriyor.

10 ARAÇLIK OTOPARK, 150 M2 YEŞİL ALAN

Osmaniye Mahallesi Begonya Sokak üzerinde bulunan 375 m2´lik alan, Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından otopark ve yeşil alan olarak düzenleniyor. Proje uygulama alanında; 10 araçlık 150 metrekarelik otopark alanı, 150 metrekarelik yeşil alan ve 75 metrekarelik sert zemin alanı bulunurken, çalışma bölgenin görselliğine de katkı sağlayacak.

KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA BÜYÜK FARKINDALIKLAR

Düzenleme çalışmalarında otopark bölümü tamamlanıp yeşil alanla ilgili çalışmalar sürerken, Belediye Başkanı Alper Taban bugün beraberindeki Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve AK Partili yöneticilerle birlikte çalışmayı yerinde inceledi. Otopark düzenlemesi hakkında bilgi alan Taban; ?Osmaniye Mahallesi Begonya Sokakta yaptığımız düzenlemeyi yerinde görelim istedik. Burasıyla alakalı hikayenin başlangıcında muhtarımızla çok değerli mahalle temsilcimiz bizlere geldiler. Burada gördükleri eksiklik üzerine bizlere önerilerini ilettiler. Bildiğiniz gibi biz de göreve geldiğimizden bu yana küçük dokunuşlarla şehrimizde büyük farkındalıklar oluşturabiliriz diyoruz. Şehrimizin önemli ihtiyaçlarından biri de otopark ihtiyacı. Bunu da yerleşim yerlerinin yoğun olduğu, Osmaniye Mahallesi gibi mahallelerimizde ne kadar çok arttırabilirsek o kadar fayda olacağını düşünüyoruz? dedi.

PLANLI VE DÜZENLİ BİR OTOPARKA KAVUŞACAĞIZ

Çalışma hakkında teknik bilgiler de veren Taban; ?Begonya Sokak üzerinde arkadaşlarımız güzel bir düzenleme yapıyorlar. Yaklaşık 375 m2´lik bir alan burası. Bu alan içerisinde güzel bir otopark bölümü oluşturulacak. Yine arka bölümde de yeşillendirilmiş ve ağaçlandırılmış güzel bir uygulama oluşturulacak. Parke taşı uygulamalarımız bitti, kaldırım ve otopark alanı tamamlandı. Yeşil alanda da kot çalışması tamamlanarak mahallemize yakışır hem gölgesinde oturabileceğimiz ağaçların yetiştiği hem de güzel bir şekilde araçlarımızı park edeceğimiz planlı ve düzenli bir otoparka kavuşmuş olacağız. Bizlere fikirleriyle katkı sunan muhtarımız ve mahalle temsilcimize teşekkür ediyorum. Bizler her an her şeyi düşünemeyebiliriz, öngöremeyebiliriz ama bu mahallede yaşayan tüm vatandaşlarımız buna katkı koyabilirler. Bu verdiğimiz örnek tüm mahallelerimiz için de geçerlidir. Bu şehir için bir fikri olan kim varsa başımızın tacıdır? açıklamalarında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00