www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

OSMANİYESPOR DÜŞMEYECEK

OSMANİYESPOR DÜŞMEYECEK

Bursa 1.Amatör Küme 4.grupta 3 puanla son sırada yer alan İnegöl Osmaniyespor, Ligde 20 puanla 3.sırada yer alan Bursa Tütünspor ile 1-1 berabere kalarak moral buldu.

Maçın genelinde üstün oynayan Osmaniyespor, bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Tütünspor 87. dakikada defanstan atılan uzun top ile sağ kanatta topla buluşan Tütünspor´lu oyuncu, ceza alanı içine yaptığı ortada Topla buluşan Ayhan plase ile topu ağlara gönderdi. 90. Dakikada Osmaniyespor rakip alanda kazandığı serbest vuruşta ceza alanı içine yapılan ortada, defanstan seken topla buluşan Doğuş yarım vole ile topu ağlara gönderdi. Uzatma dakikalarında rakip kaleyi ablukaya alan Osmaniye Spor iki net pozisyonu gole çeviremeyince maçtan bir puan alarak sahadan ayrıldı.


Kırmızı-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Ertuğrul Arslan, tek hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirtirken küme düşmeyeceklerini inandıklarını söyledi.Genel Kaptan Arslan, bu yıl genç bir ekiple ligde mücadele ettiklerini belirterek, ?Kıran kırana maçlar izliyoruz. Kimsenin durumu ve konumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi konumumuza ve geleceğimize bakıyoruz. Üstün oynadığımız maçta galibiyeti kaçıran taraf olmamıza rağmen zor deplasmandan bir puan alan genç oyuncularımı kutluyorum? dedi.


Hafta sonu Özlüce Gençlikspor ile ligde kritik bir maça çıkacaklarını ifade eden Genel Kaptan Ertuğrul Arslan, ?Bu önemli karşılaşmamızda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz.? diye konuştu.

 

Kulüp Başkanı Murat Balakuş Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda ?Başta Ertuğrul Arslan olmak üzere tüm kardeşlerimi tebrik ederim, bundan sonra alacakları galibiyetler içinde şimdiden tebrik eder, başarılar dilerim.?

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01