www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

OTOMOBİL YAYAYA ÇARPTI

OTOMOBİL YAYAYA ÇARPTI

Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde otomobilin yayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

 Edinilen bilgiye göre kaza, geçtiğimiz Salı akşamı saat 20.30 sıralarında Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde Alanyurt istikametinde Belediye Binası mevkiine doğru seyir halinde olan 16  F 5000 plakalı özel otomobil sürücüsü Ömer.T., yol üzerinden karşıdan karşıya geçmek isteyen 47 yaşındaki Sevim G. isimli yayaya çarptı. Yaya Sevim G., meydana gelen kazada çarpmanın şiddeti ile yere düşerek yaralandı. Yaralı Sevim G., ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı’nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralı Sevim G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

IŞIK YETERSİZLİĞİ YİNE BAŞ ETKEN

Bölgedeki trafik ışıklarının ve sokak lambalarının 5 gündür yanmayışı bu kazada da önemli bir rol oynadı. Özellikle yol üzerindeki sokak lambalarının yanmayışı ve yolun sadece çevredeki dükkânlar ve yoldan geçmekte olan araçlar sayesinde loş şekilde aydınlanması bu ve benzeri kazaların yaşanmasının önüne geçemedi. Yetkili firma tarafından günlerdir düzeltilmesi beklenen sokak lambaları kaza sonrası vatandaşlardan bir kez daha tepki aldı.

Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

nüdü&4 �n`F x?F nde sayılan ve bilinen bu markayı hep birlikte daha fazla büyütmek için MOSFED’le beraber hareket edeceğiz” dedi.

CİDDİ MESAİ HARCANIYOR

Mobilya sektörünün ülke ekonomisi açısından oldukça önemli olduğunu da vurgulayan Malkaç, “Biz istihdam dostu bir sektörüz. İthalatı neredeyse hiç olmayan bir sektörüz. Bu durumu sürekli vurgulayan ve hükümet nezrinde sürekli destek isteyen kurumlara katkı sağlamalıyız. Ahmet Güleç başkanımızda bu konuda çok fazla mesai yapıyor. MOSFED’in önümüzdeki yıllarda fuara katılım sağlayan firmaları ekonomik anlamda desteklenmesi noktasında ciddi çalışmaları var. Biz de düşen görev İnegöl’ün menfaatleri noktasında duruş sergilemektir” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19