www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Özdemir, yeniden aday

Özdemir, yeniden aday

İnegöl Genç İşadamları Derneği´nin (İGİAD) 7 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Hakan Özdemir, yeniden aday olduğunu duyurdu.

Özdemir, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Marmara ve İç Anadolu Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürdüğü, hâlihazırda bulunan projelerini tamamlamak için yeniden aday olduğunu söyledi.

TÜGİK VE MARSİFED KAZANIMLARINI İGİAD´A AKTARACAĞIM

Özdemir, 2017 yılının onurlu ve gururlu bir yıl olduğunu belirterek, "Yarın saat 20.00´da İTSO Konferans Salonu´nda derneğimizin 14. Seçimli Olağan Genel Kurulunu düzenleyeceğiz. Derneğimiz için 2017 yılı mevcut üye ve birçok yeni arkadaşımızın katılımıyla onurlu ve gururlu bir yıl olmuştur. Dernek 26 yıllık tarihinde ilk kez 203 aktif üye sayısına ulaşmıştır. Bundan sonra her yönden yükselerek yoluna devam edeceğinden hiç şüphem yoktur. TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi olmam aynı zamanda MARSİFED Başkan Yardımcısı olmam nedeniyle buradan sağlayacağımız kazanımları İGİAD ailesine aktarmak istiyorum? dedi.

ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

TÜGİK ve MARSİFED bünyesinde çok önemli projelerin bulunduğunu ve bu projeleri yönetme yetkisinin kendilerine tanımlanmış olması nedeniyle tekrar aday olduğunu ifade eden Özdemir, "Bulunduğum 2 yönetiminde ayrı ayrı güncel olan uzun soluklu projeleri var. Bu projeleri yönetme yetkisi bize tanımlanmış durumda. Şuanda biz bu projelerin çalışmalarını başlatmış durumdayız. İki projede birbirinden faydalı, birbirinden geleceğe yönelik istifadeleri olan 2 büyük önemli proje. Bunlardan birisi MARSİFED yazılım projesi. Bu proje Türkiye´de hali hazırda yapılan üretim firmalarının, üretim şekillerine ve geleceklerine yardımcı olacak bir proje. Diğer projede Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonuna ait olan bir proje. Buda Türkiye´de son dönemde çok fazla artmakta olan genç işsizlik oranını azaltmaya yönelik bir proje. Nitelikli personel ihtiyacını karşılamaya yönelik bir proje. Bu projeyi kısaca şöyle anlatayım. 50 üniversiteden 2 ve 3. sınıf öğrencilerini alıp onlardan öğrenci konseyi oluşturup, onların gerçek iş yaşamında bağını doğru şekilde kurup, onların karar alma yeteneklerini gerçek iş yaşamına doğru şekilde adapte olabilmelerini sağlayacak bir proje. Her iki projede uzun soluklu proje. Bu projeleri kendi yönetimimle birlikte yürütebilmek için tekrardan aday olmam gerektiğini anladım. Zaten aday olmamı da bu projeleri bilen ve önemseyen tüm diğer arkadaşlarda özellikle istediler. Böylelikle tekrardan aday olmuş oldum? ifadelerini kullandı.

KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİZ

Koltuk sevdalısı olmadığının altını çizen Özdemir, ?Ben Hakan Özdemir olarak 2 yıl önce derneğin başkanlığına getirildiğimde, derneğimizden hali hazırda yönetilmesi gereken birçok proje vardı. Biz bu projeleri yönetirsek, bugünkü sahip olduğumuz bilince tam anlamıyla sahip değildik. Bu 2 yıllık süreçten bir dernek nasıl yönetilir, bir dernek nasıl geliştirilebilir, bir dernekle birlikte nasıl projeler oluşturulabilir ve bu projeler nasıl yönetilebilir? Bunları öğrenme fırsatım oldu. Şimdi bu bilgileri ve bu deneyimleri aktarmam gerektiğine inandığım bir süreçte olduğum için yeniden aday olmamda önemli bir etken. Beraberinde biz zaten şuan ki yönetimimiz itibariyle yeni tüzük oluşturup, bir başkan adayının 2 kez üst üste seçilmesinin ardından üçüncü kez seçilememesiyle ilgili karar almış bulunmaktayız. Zaten bizim şuan ki durumumuz itibariyle bir koltuk sevdası yada koltuk düşkünlüğü durumumuz söz konusu değil. Sadece yarım kalan çok fazla büyük ve önemli projelerimiz var. Bu projelerimizi tamamlamak istiyoruz? diye konuştu.

YENİ LİSTE

Özdemir, yeni listesinde önemli isimlerin yer aldığını dile getirerek, "Listemde Area Mobilya´dan Fikret Alan, Albello Mobilya´dan Nedim İncebay, Gümüşev Mobilya´dan Şükrü Gümüş, Ozzo´dan Uğur Şimşek, Başak Yemek Sanayisi´nden Sibel Aybulut, Erc Alüminyum Sanayisi´nden Gülçin Işık, As Ortakçı´dan Ahmet Ortakçı, Pınar Orman Ürünleri´nden Turgut Ordu, Türkeller Yapıdan Mimar Nedim Kerem Türkel, Kösenler A.Ş´den Mehmet Emre Kösen, Özkan İnşaat´tan Doğukan Bedir, SüleklerA.Ş´den İsmail Sülek, Uysan Gurme´den Mustafa Uysal ve Notus Turizm´den Samet Özçömlekçi bulunuyor. Kısacası sektörel zenginliği olan bir yönetim listesi oluşturmuş bulunmaktayız. Umarım hayırlı güzel bir seçim geçirmiş oluruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00