www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Özel Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

Özel Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

İnegöl Psiko Tiyatro Derneği üyeleri Yenice Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek özel öğrenciler ile eğlenceli vakit geçirdiler.

İnegöl Psiko Tiyatro Derneği üyeleri İnegöl´de her hafta bir kamu kurumunu ziyaret ederek engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahipleri ile eğlenceli vakit geçiriyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü Yenice Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden dernek üyeleri, çeşitli kostümler ile birlikte özel öğrenciler ile vakit geçirdi.  Etkinliğe Psiko Tiyatro Derneği 10 lise öğrencisi ile özel öğrenciler katıldı.

TEBESSÜM ETMELERİ GURUR VERİYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Psiko Tiyatro Derneği Gençlik Kolları Başkanı Burak Malçok, ?2011 yılında kurulan İnegöl Psiko Tiyatro Derneği olarak sadece tiyatro çalışmaları değil, ilçemizin genelinde sosyal farkındalık çalışmaları yürütüyoruz. Huzurevleri, Rehabilitasyon Merkezini, hastaneler ve çeşitli kamu kurumlarında ihtiyaç sahipler, yaşlılar, engelliler ve öğrenciler ile vakit geçirerek farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. O insanların tebessüm etmesi bizler için onu ve gurur kaynağıdır. Bu çalışmalarımız haftada bir olmak üzere yıl boyu devam etmektedir? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00