www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Panikle alınmış bir karar

Panikle alınmış bir karar

Erken seçim kararını değerlendiren Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, seçim kararının aceleyle, panikle ve tükenmişlik psikolojisi içinde alındığını savundu.

İktidarın aldığım erken seçim kararını değerlendiren Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, ?Açıklanan bu tarih erken seçim değil baskın seçim tarihidir. Bu seçim tarihi Ak parti ve cumhur ittifakının ne kadar paniklediğinin işaretidir. Uyum yasaları bile çıkmadan açıklanan bu tarih paniğin ve tükenmişliğin göstergesidir. Bu durumda İktidar cephesi Lisanı hal ile diyorlar ki, ?bizim ülkeyi artık 2 ay bile yönetebilecek gücümüz yok.? Maalesef bu iktidar hiçbir işi normal yollardan gerçekleştiremiyor. Hep anormal şeyler yapmak ve milleti şaşırtmakla meşguller.?dedi.

BİZ HAZIRIZ

?Saadet Partisi olarak bizlerin bu husustaki düşüncelerine gelirsek, Biz her zaman söylediğimiz gibi Hazırız. Hangi tarihte olursa olsun biz seçime hazırız. Zaten iktidar cephesinin bir baskın seçimle kendilerince bir oldu bitti ile aradan çıkmak istemelerini sürekli dile getiriyorduk. Bu dediğimizi de bugünkü açıklama ile tescil etmiş oldular. İnegöl´ümüze, Bursa´mıza ve Ülkemize hayırlı olsun. Bizler İnegöl Saadet Partisi olarak her seçim olduğu gibi bu seçime de zaten hazırlıklıyız. Bu seçim öncesinde, Başkan adaylığı için bir imza kampanyamız olacak. Bununla ilgili teknik altyapıyı zaten hazırlamıştır. Süreçte zaten ilçe halkımızı da bilgilendireceğiz inşallah.?

Son olarak şunu ifade etmek isteriz ki; Aceleyle, panikle, tükenmişlik psikolojisi içinde aldıkları bu karar inşallah ülkemiz için, milletimiz için hayırlı sonuçlara vesile olacaktır. En hayırlı sonuçlarından biri de milletimizin bu iktidardan en erken bir şekilde kurtulmasının vesilesi olacaktır.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36