www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

PAZARYERLERİ MODERNİZE EDİLMELİ

PAZARYERLERİ MODERNİZE EDİLMELİ

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, Pazartesi Pazaryerinde esnaflarını ziyaret ederek sohbet etti. Özdemir, pazaryerlerinin modernize edilmesi gerektiğini söyledi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, 31 mart seçim çalışmalarına devam ederken Mahmudiye mahallesinde kurulan Pazartesi Pazaryerini ziyaret ederek esnafların sıkıntılarını dinledi.

PAZARYERLERİ YILLARDIR AYNI

Ziyareti esnasında kısa bir basın açıklaması da yapan Özdemir,  ?´Bugün ki çalışmalarımız pazartesi pazarından başladı esnaflarımızı ziyaret ederek günün ve ekonominin nabzını tutmaya çalışıyoruz. Sağ olsunlar vatandaşlarımızın teveccühleri çok fazla. Beklemediğim bir ilgi var tek tek soruyoruz ne oluyor nasıl oluyor diye. Çoğu vatandaşımız biz sormadan zaten kendileri bize sorunlarını söylüyor. Bununla alakalı şuan da aldığım izlenim çok güzel.  Yani bu pazar yerleri ben küçüklüğümden beri aynı şekildeydi bugünde aynı şekilde bunların artık modernize edilmesi gerektiğini düşünüyorum.  Çünkü insanların kışın üşümeden, yazın terlemeden ihtiyaçlarını görebilmeleri gerekiyor. Tezgâhtakiler buna razılar, ama gelen müşterilerin güzel bir ortamda alış verişini sağlamak, satışları artıracaktır ve ekonomiye destek olacaktır diye düşünüyorum.?dedi.

----------------------------------------------------------

Vatandaşın teveccühü büyük

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, basın mensuplarının ?´İnegöl genelinde hiç anket yaptırdınız mı veya yapılan anketleri takip ediyor musunuz.´´ sorusuna Özdemir, ?´Bizim anketlerle alakalı bugüne kadar hiçbir şekilde çalışmamız olmadı, yani gördüğümüz kadarıyla halkın ilgisi çok güzel. Bir yandan 15 yıllık belediyecilik, bir yanda 65 saatini tamamlamamış bir aday var ve  gördüğümüz kadarıyla da halkımızın tepkisi ile patladı gitti.´´dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87