www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Pilot Takımdan İnegölspor´a Ziyaret

Pilot Takımdan İnegölspor´a Ziyaret

İnegölspor´un Bursa´daki pilot takımı Bursa İnegöl Genç Yıldızlar Spor Kulübü Sorumlusu Ahmet Neneoğlu, İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve yönetimini ziyaret etti.

İnegölspor´un pilot takımı olan Bursa İnegöl Genç Yıldızlar Spor Kulübü Sorumlusu Ahmet Neneoğlu´nu, Kulüp BaşkanıEşref Güç, Altyapı Sorumlusu Mustafa Şeşka, Gençlik Gelişim Ligleri Sorumlusu Özgür Şahin ile Eğitim Grupları Sorumlusu Suat Güneş ağırladı.

PLANLAR PAYLAŞILDI

Yaklaşık 1 saatlik istişare toplantısının ardından açıklama yapan Gençlik Gelişim Ligleri Sorumlusu Özgür Şahin, ?Bursa İnegöl Genç Yıldızlar Spor Kulübü 4  yıl önce futbol okulu olarak spor hayatına başlamıştı. Bursalı minik sporcuların yoğun ilgisi ile startını verdiğimiz çalışmalar beklenenden kısa sürede karşılığını verdi ve kulüpleşme yoluna gitmeye karar verdik. Kulüpleşme ile Bursa da keşfettiğimiz genç yetenekleri İnegölspor çatısı altında bir araya getirmeyi hedefledik.Bugüne kadar bizim Bursa´da bir ayağımız olan kulübümüzle hazırlık maçları,sporcu alışverişi ve çeşitli etkinlikler ile sürekli iletişim halinde olduk. Genç Yıldızlar Spor Kulübümüz takip ettiğimiz Bursa´da yaşayan onlarca çocuğumuza sahip çıkarak gelişimlerini yakından izlediler ve Bordo Beyazlı forma ile sahaya çıkmalarını sağladılar. Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda da bu birlikteliği devam ettirerek kulübümüz bünyesinde bulunan sporcu sayısını artırmayı, genç yetenekler ile İnegölspor´umuzun geleceğinin emin ellerde olmasını ümit ediyoruz.Son olarak da  Bursa İnegöl Genç Yıldızlar Spor Kulübü Sorumlusu Ahmet Neneoğlu ile kulübümüzde yönetim kurulu ile yaptığımız toplantıda Bursa´daki yapılan çalışmalardan ve yeni dönemde yapılması gerekenler neler bunları konuştuk. Yeni dönemde Ahmet Neneoğlu Hocama ve ekibine başarılar diliyorum? dedi.

AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞIYORUZ

Bursa İnegöl Genç Yıldızlar Spor Kulübü Sorumlusu Ahmet Neneoğlu ise,?2015 yılından beri yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde 6 bölgede yerinde eğitim projesi kapsamında futbol okullarımız devam ediyor. U11´den U15 yaş kategorisine kadar da yarışma gruplarımız devam ediyor. Bu yaşın sonunda İnegölspor istediği oyuncuyu Bursa´daki Bursa İnegöl Genç Yıldızlar Spor Kulübünden, İnegölspor futbol okulları pilot takımından almak suretiyle yarışmacı kategorilerinde değerlendirebiliyor. Şuanda 300´e kadar futbol okulu sporcumuz ve 150 lisanslı sporcu olmak üzere yaklaşık 450 sporcuyla faaliyet gösteriyoruz. En başından beri amacımız İnegölspor´a futbolcu yetiştirebilmek. Altyapılarına oyuncu kazandırabilmek. Bu konuda da gerekli çalışmaları yaptırmaya azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Yönetim kurulumuza ve başta başkanım Eşref Güç olmak üzere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik Geliştirme Sorumlumuz Özgür Şahin arkadaşımıza da verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum"ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25