www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

PIRLANTA ÇOCUKLAR ESERLERİNİ SERGİLEDİLER

PIRLANTA ÇOCUKLAR ESERLERİNİ SERGİLEDİLER

Özel Pırlanta Kreşi tarafından, 2015-2016 eğitim öğretim yılı başından itibaren çocukların hayata geçirdikleri tüm eserler, İnegöl AVM Sergi Salonu´nda açılan sergiyle beğeniye sunuldu.

İnegöl AVM Sergi Salonu´nda düzenlenen açılışa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, kreş idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım gösterdiler.

YÜZLERCE ESER SERGİLENİYOR

Tören esnasında bir konuşma yapan Özel Pırlanta Kreşi Müdürü Hüseyin Ersin, ?2015-2016 eğitim öğretim yılı başından bu yana öğrencilerimiz tarafından hayata geçirilen el emeği eserler bugün düzenlediğimiz sergi ile ailelere ve vatandaşlara sunulacaktır. İnşallah beğenirsiniz? dedi.

GELECEĞİMİZ İÇİN ÇOCUKLARIMIZI ÖNEMSEMELİYİZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ?Çocukların güzel çalışmalarını yerinde müşahede etmek için buraya geldik. Eğer gerçekten geleceğimizi düşünüyorsak hem kendi özelimizde hem ülkemiz özelinde çocuklarımızı eğitmeliyiz. Bu konuları ihmal etmiyoruz. Artık eskiden olduğu gibi bir ailede 8-10 çocuk da yok. O yüzden çocuklarımızı ihmal etmemeliyiz. Artık kendini geliştirmek isteyenler için çok geniş imkânlar var. Yeter ki bir konuda gayretiniz olsun, birçok imkânınız oluyor. Pırlanta Kreşinin değerli yöneticilerine de bu konuda teşekkür ediyorum. Bu mutluluğa biz de ortak olalım istedik. Hayırlı ve uğurlu olsun. İleride de böyle mutlu anlarında beraber olmayı diliyorum? ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirilerek serginin açılışı yapıldı. Sonrasında ise içerisinde yüzlerce eserin bulunduğu sergi gezilerek incelendi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19