www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Potada Kosova Fırtınası

Potada Kosova Fırtınası

İnegöl Belediyesi´nin düzenlediği Okullar Arası Basketbol Turnuvasında heyecan ilk maçlar ile başladı. Kosova Eğitim Kurumları, ilk maçta Mahmudiye İmam Hatip Lisesi karşısında sahadan 43-36 galip ayrıldı.

Kosova Eğitim Kurumları Basketbol takımı gruptaki ilk maçında Mahmudiye İmam Hatip Lisesi ile karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmaya Sefa, Ahmet Berk, Berke Kadir, Efe ve Hasan Can ilk 5´i ile çıkan Kosova Eğitim Kurumları´nda benchte ise Baran, Mehmet İhsan, Orhan Barış, Efe Kağan, Ahmet Şerif yer alıyordu. Gerek ilk 5 performansı gerekse bench desteği ile Kosova Eğitim Kurumları karşılaşmadan 43-36 galibiyetle ayrıldı.

 Ahmet Berk Ayas´ın 18 sayı ile yıldızlaştığı maçta Sefa Tuna Yeşilgül de 17 sayı atarak maça damgasını vurdu.

 EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK

Maçtan sonra takım koçu Batuhan Yeşilova; ?Maçların çekişmeli ve uzun soluklu geçeceğini tahmin ediyorduk. Oyuncularıma antrenmanlarda sürekli sakin oynamaları konusunda telkinde bulundum. Sahada yer alan tüm oyuncularım verdiğimizin emeğin karşılığını bizlere sayılar alarak verdiler. Hepsine teşekkür ediyorum? dedi.

 MADALYA HEDEFLİYORUZ

Kosova Eğitim Kurumları Beden Eğitimi Öğretmeni Refik Şaffak ise kurum olarak sporun her dalına büyük önem verdiklerini ve bunun meyvesini her gün topladıklarını söyledi. Öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda yönlendirildikleri kulüplerde birer profesyonel gibi yetiştirildiklerinin altını çizen Şaffak, katıldıkları tüm turnuvalarda madalya hedeflediklerinin altını çizdi.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00