www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

PTT Kargo´dan gazetelere jest

PTT Kargo´dan gazetelere jest

Basın İlan Kurumu Bursa Şube Müdürlüğü´nün girişimleriyle özellikle ilçe gazetelerinin kargo maliyetlerini düşürmek amacıyla PTT Kargo ile indirim protokolü imzalandı. Bursa Şube Müdürü Osman Başeğmez, protokol ile ilçe gazetelerinin kargo maliyetlerini d

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü ile PTT Kargo arasında var olan indirimli kargo hizmeti protokolünden il ve ilçelerde faaliyet gösteren gazetelerinde faydalanması için Bursa Şube Müdürlüğümüzün bir süredir yürüttüğü çalışma sonuçlandırıldı.

İmzalanan protokol kapsamında gazeteler Basın İlan Kurumu Bursa Şube Müdürlüğüne gönderecekleri kargoları daha uygun fiyatlarla ve kayıtlı olarak ulaştırma imkânına kavuştu.

PTT Bursa Başmüdürü Beytullah Baybunar, PTT Kargo olarak basına bu protokol kapsamında hizmet verecek olmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Basın İlan Kurumu Bursa Şube Müdürü Osman Başeğmez´de ilçe gazetelerinin kargo maliyetlerini düşürmek amacıyla imzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyerek, ?PTT Başmüdürümüz Beytullah Baybunar ve Başmüdür Yardımcısı Hasan Olcay beye katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Protokol sayesinde ilçe gazetelerimiz, kurumumuza göndereceği kargolarını kayıtlı olarak hızlı ve ekonomik bir şekilde gönderme imkanına kavuşmuş oldu.?dedi.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00