www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Rukiye Türeyen´e destek

Rukiye Türeyen´e destek

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları üyeleri, yüzde 98 engelli olan ve tek parmağıyla kitap yazan Rukiye Türeyen´e destek olmak amacıyla "Kanadı Kırık Melek´in Kanadına Takılanlar" adlı kitabından satın aldı.

Konu ili ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Selim Emre Aydın, "Tek parmağı ile kitap yazan %98 engelli Rukiye Türeyen, annem bana 38 yıl baktı bende kitaptan gelen gelirlerle anneme oturduğumuz evi alacağım kitapseverlere kitaplarımı alın dedi. Bizde gençlik kolları olarak "Kanadı Kırık Melek´in Kanadına Takılanlar" isimli kitabını alarak hayallerine giden yolda Rukiye Türeyen´in yanında olduk" ifadelerini kullandı.


TEK PARMAĞI İLE KİTAP YAZDI
Rukiye Türeyen, 38 yaşında. Doğduktan 3 ay sonra menenjit geçirdi, vücudunun yüzde 98´ini kullanamaz hale geldi. Ancak bu onu hayattan asla koparmadı.

Tek parmağıyla engellilerin yaşadığı zorlukları, yaşama sevincini, hayallerini anlattı. 128 sayfalık "Kanadı Kırık Meleğin Kanadına Takılanlar" kitabını kaleme aldı.

Sakarya Karapürçek´te yaşayan genç kadın, okula hiç gitmedi. Okuma yazmayı kendi azmiyle öğrendi. Kitabını da 5 çocuk büyüten annesine duyduğu minnetin karşılığı olarak görüyor.

Rukiye Türeyen, tek parmağıyla ikinci kitabı için hazırlık yapıyor.

 

HABER: Osman Gürbaş



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29