www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

RUMELİFED´den Tebrik Ziyareti

RUMELİFED´den Tebrik Ziyareti

Bursa´daki 14 Rumeli göçmen derneğinin bir araya gelerek kurduğu RUMELİFED´in Başkanı Adem Serbest ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Rumeli Derneği Başkanı Fatih Saman´a tebrik ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Saman, ülkeye ve topluma faydalı çalışmalar yaptıklarını söylerken yerel, ulusal ve uluslararası projeler planladıklarını anlattı. Saman, ?Bütün bu projelerde özellikle RUMELİFED´in desteğine çok ihtiyacımız olacak.Bu akşamda bu nazik ziyaretlerinden dolayı başta RUMELİFED Başkanı Adem Serbest olmak üzere yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Öncelikle kardeşlik duygusunu üst düzeyde tutulmalıdır. Son yıllarda birlik ve bütünlük için her türlü zorluğa rağmen gerekli adımlar atılıyor. Balkan dernekleri birbirine rakip olmadan farklı branşlarda çalışmalıdır. RUMELİFED´in ziyaretinden memnuniyet duyduk. Ülkemize ve Balkanlara yönelik ortak projeler geliştirmek istiyoruz" dedi.

 

YANINIZDA OLACAĞIZ

RUMELİFED Başkanı Adem Serbest ise; ?İnegöl Rumeli Derneği büyük bir camia?Bunu geçtiğimiz kongrede rekor katılım sağlayarak ispatlamış oldu.Kendilerine bu kutlu vazifede başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde uzun süre güzel projelerde İnegöl Rumeli Derneği ile bir arada olmak istiyoruz? şeklinde konuştu.

 

Ziyaretin sonunda RUMELİFED Genel Başkanı Adem Serbest, Rumeli Derneği Başkanı Fatih Saman´a federasyon flamalarını hediye etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29