www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

?SAĞLIKÇILAR YARIŞIYOR?

   ?SAĞLIKÇILAR YARIŞIYOR?

İnegöl Devlet Hastanesi yönetimi ve çalışanları, ?Yaşayan ve Yaşatan Hastane? ilkesi doğrultusunda sosyal projelerine bir yenisini daha ekledi.?Sağlıkçılar Yarışıyor? adlı yarışmayı hayata geçiren İDH yönetimi, sağlık çalışanlarının memnuniyetini ve hizm

 

Bursa Kamu Hastaneler Birliğine bağlı hastanede her gün öğle arası konferans salonlarında gerçekleşen ?Sağlıkçılar Yarışıyor? isimli yarışmaya İnegöl Devlet Hastanesi personeli de büyük ilgi gösteriyor. 90´lı yılların sevilen programı ?Aileler Yarışıyor?un benzeri olan yarışmada, hastane personelinin oluşturduğu 5´er kişilik gruplar, genel kültür odaklı sorulara cevap arıyor.

 

?MEMNUNİYET VE HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ?

32 gruptan oluşan ve 1,5 ay sürecek yarışma eleme usulü gerçekleşirken, yarışma sonunda dereceye girenlere ödül verilecek. Yarışmada birinci gelen ekip, tüm aile fertleri ile birlikte tam pansiyon tatil kazanırken, İnegöl Devlet Hastane Yöneticisi Uz.Dr. Hayrettin Göçmen, bu tip organizasyonlarla yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşarak keyifli zaman geçirdiklerini belirtti. Göçmen, yönetim olarak sağlık çalışanlarının memnuniyetinin artmasının, hizmet kalitesini arttıracağına inandıklarını sözlerine ekledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36