www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Saldırıya kınama

Saldırıya kınama

Çeltikçi Mahallesi´nde halk otobüsüne yapılan saldırıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, bunu yapanlar bir an önce yakalanıp, en yüksek cezaya çarptırılması gerektiğini söyledi.

Çeltikçi Mahallesinde meydana gelen olayda, yola pusu kuran saldırganlar, toplu taşıma aracını taşlandılar. Olay sırasında toplu taşıma aracında bulunan sivil polis, havaya ateş ederek saldırganları püskürttü. Otobüsün kameralarına yansıyan olay da, şans eseri yaralanan olmadı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, saldırganları arıyor.

 

SALDIRIYI KINIYORUM

Yapılan saldırıyı değerlendiren Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, ?Böyle olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından alınacağını biliyorum. Bu kadar insanın canına kast etmek insanlıkla bağdaşmayan bir şey. Düşüne biliyor musunuz; seyir halindeki bir aracı taşlıyorsunuz. Allah muhafaza şoför kontrolünü kaybedip otobüsü devirip, onlarca kişinin yaralanmasına veya ölmesine neden olabilirdi. Nedir yani bu kadar kin ve öfke? Neden böyle olduk? Tabi bunu sorgulamak gerekiyor. Emniyet ekiplerimiz ve jandarma teşkilatımız bu konuyla ilgili çalışmalarını yapıyorlar. Biran önce bunu yapan suçluların yakalanıp, en yüksek cezaya çarptırılmasını temenni ediyoruz. İnşallah böyle saldırılar bir daha yaşanmaz diyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00