www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şampiyon Alanyurt Ortaokulu

Şampiyon Alanyurt Ortaokulu

İnegöl Belediyesi´nin bu yıl 4´üncüsünü düzenlediği Okullar Arası Spor Festivalinde yıldız erkekler futsal müsabakaları sona erdi.

İnegöl Belediyesi´nin 3 yıldır Başkanlık Kupası adı altında düzenlediği ve bu yıl Okullar Arası Spor Festivali adıyla 4´üncü kez hayata geçirilen organizasyon tüm hızıyla sürüyor. 7 branşta 34 ayrı kategoride düzenlenen ve 36 ortaokul ile 30 lise olmak üzere toplam 66 okuldan 4200 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Okullar Arası Spor Festivalinde, yıldızlar futsal müsabakaları sona erdi.

Finalde Büyük Çekişme

Bursa´nın en büyük spor organizasyonu olma özelliği taşıyan Okullar Arası Spor Festivalinin futsal branşının finali büyük heyecana sahne oldu. Rakiplerini eleyip finalde karşı karşıya gelen Alanyurt Ortaokulu ile Nuri Pakdil Ortaokulu İnegöl Belediye Spor Salonunda karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmayı her iki okulun öğrencileri de tribünden heyecanla izledi. Çekişmeli geçen karşılaşmanın normal süresi 2-2´lik eşitlikle son bulurken, uzatmaların son dakikasında Alanyurt Ortaokulu bulduğu golle rakibini 3-2 mağlup edip kupaya uzandı. Bu sonuçla Nuri Pakdil Ortaokulu da 2´nci oldu.

 

Heyecanın yüksek olduğu final müsabakasını Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ile İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel de izledi. Karşılaşma sonrası açıklama yapan Eşref Yiğit, ?İnegöl Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz Okullar Arası Spor Festivalinin artık yavaş yavaş sonuna geliyoruz. Bildiğiniz gibi 20 Şubat´ta başlamıştık ve inşallah 30 Nisan tarihinde de sonlanacak. Bugün futsal branşının yıldız erkekler kategorisinde final maçı oynandı. Nuri Pakdil Ortaokulu ve Alanyurt Ortaokulu arasında oynandı. Ben katılan tüm takımları tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. İnegöl´den 66 okulumuz bu turnuvaya katıldı ve bugün Alanyurt Ortaokulumuz rakibi Nuri Pakdil Ortaokulu´nu 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu. Ben hem şampiyon takımımızı hem de diğer takımlarımızı tebrik ediyorum. Biz bu turnuvayı yaparken paydaşlarımızın da desteğini aldık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Spor Müdürlüğümüz işbirliği ile organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Kendilerine de çok teşekkür ediyorum katkılarından dolayı. İnşallah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde maçlarımız tamamlanır? dedi.

 

İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel ise ?İnegöl Belediyesi´nin geleneksel hale getirdiği Okullar Arası Spor Festivali devam ediyor. Bugün futsal müsabakasının finalini izledik. Çok keyifli bir müsabaka oldu. Birçok maçı takip ediyoruz ve hepsini aynı keyifle izliyoruz. Türkiye´de ilçelerde bu kadar kapsamlı bir organizasyon olmadığı için ben Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. 4000 üzerinde sporcumuz var burada. Turnuvalar sonunda kapsamlı bir ödül törenimiz olacak. İnşallah orada bu organizasyonu taçlandıracağız? diye konuştu.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25