www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şampiyon sporcu muhtar adayı

Şampiyon sporcu muhtar adayı

İnegöl´ün Turgutalp Mahallesine muhtar adayı olan Altın Kemer sahibi Zekeriya Kara, 31 Mart´ta yapılacak olan yerel seçimlere yumrukları ile değil vaatler ile geliyor.

2018 yılında ?´Muaythai´´ dövüş sporlarında inegöl´e ilk altın kemer kazandıran Zekeriya Kara, Turgutalp Mahallesine Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Zekeriya kara kimdir.

Kara, açıklamasında; ?´Ben Zekeriya KARA reklamcılık ve organizasyon işi yapmaktayım. 12 spor dalında antrenörüm, halk eğitim bünyesinde Kültürpark spor salonunda gençlere ve çocuklara eğitim vermekteyim.Profosyonel ?´MUAYTHİ´´ da inegöl´e ilk altın kemer kazandıran sporcuyum. Çalışmayı ve eğitimi çok seven özen gösteren bir kişiliğe sahibim 25 yıldır TURGUTALP mahallesinde ikamet etmekteyim mahallemizin gelişimine katkıda bulunmak. Mahalle sakinlerimize faydalı olabilmek ve en önemlisi de turgutalp mahallesini adına yakışır bir şekilde temsil etmek için 2019 yılı mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerinde. Turgutalp mahallesinden muhtar adayıyım.Muhtarlık hizmet etme sanatıdır turgutalp mahallesini daha iyi temsil etmek mesleğimin Getirdiği bağlantı ve avantajları mahallemin ve mahalle sakinlerimin menfaatine. Kullanmak için adayım.Akılcı projelerle seçim gününe kadar seçimler için çalışacağım. Bu süreçte kimseyi kırmadan karalamadan hiç kimseyi incitmeden yapıcı ve akılcı. Projelerle seçime hazırlanacağım. Şimdi sizlere nasıl bir muhtar olacağımdan çok nasıl bir muhtar olmayacağımı. 5 madde halinde sizlere açıklayacağım.

1: arandığında bulunamayan muhtar olmayacağım mahallenin sadece bir bölümünde değil. Mahalle sınırları içerisinde her an her yerde karşınıza çıkabilen düğün dernek toplantı cenaze Gibi zor günlerinizde siz değerli mahalle sakinlerimizin hüznünü ve mutluluğunu Sizlerle her daim paylaşan bir muhtar olacağım.

 2: sadece belli bir siyasi görüşe sahip kitlelerin değil herkesin muhtarı olacağım. Muhtarın partisi olmaz muhtar siyaset yapmaz. Muhtar sadece ve sadece mahalle Sakinlerinin haklarını savunur onların refahı ve huzuru için mücadele eder.

3: yaka silktiren muhtar olmayacağım. muhtarlar toplumun en önemli yapı taşıdır. Muhtarlık makamı saygın bir makamdır bu makamın adını kişisel çıkarlarımla lekelemeyecek. Muhtarlık hayatım boyunca hiç kimseyle şahsi tartışmaya girmeyeceğim. Bu şahsi tartışmanın önce muhtar sonra muhtarlık makamını yıpratacağının bilincindeyim. Yani muhtar olarak bir devlet dairesine gittiğimde aman yinemi geldi dedirtmeyecek. Tatlı dil güleryüz ve tevazu ile mahallemizin ihtiyacı olan tüm hizmetleri mahallemize. Getirebilmek için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim.

4: hiçbir seçmeni baskı altında bırakmayacağım bu süreçte elbette benim gibi başka. Adaylarda çıkacaktır ben bana oy veren vermeyen herkesi kucaklayacak Turgutalp mahallesinde. Yaşayan herkesin muhtarı olacağım mahallede seçmen gurupları oluşturup insanları. Ayrıştırmayacağım ayrıştıran değil toparlayan muhtar olacağım.

5: seyreden değil seyredilen muhtar olacağım Turgutalp mahallesinde tespit ettiğimiz onlarca sorun varken öyle bir yere tıkılıp oturduğu yerden sorunları seyreden muhtar olmayacağım. Sorunları yerinde çözüme kavuşturan çözüm odaklı çalışmalarla diğer mahallelere örnek olacak yani herkes tarafından hizmetleri seyredilen takdir edilen muhtar olacağım.

Nasıl bir muhtar olacağımı siz değerli mahalle sakinlerimize 5 madde halinde anlatmaya. Çalıştım seçim gününe kadarda var gücümle anlatmaya devam edeceğim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm mahalle sakinlerimizi selamlıyor 2019 yılı mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde desteklerinizi bekliyorum.´´Şeklinde açıklama bulundu.

Haber ve Fotoğraf :Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,49% -0,03
  • EURO

    34,64% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2435,72% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00