www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şampiyonlar ödüllendirildi

Şampiyonlar ödüllendirildi

İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Amatör Spor Haftası Liseli Gençler MasaTenisi turnuvası sona erdi.

2018-2019 sezonu Amatör Spor Haftası 8-14 Ekim tarihleri arasında İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün hazırladığı bir dizi etkinlikle kutlanıyor. Hafta nedeniyle düzenlenen Sportif faaliyetlerden biri olan Liseli Gençler ferdi masatenisi turnuvası Özel İnegöl Birey Eğitim kurumları konferans salonunda düzenlenen ödül töreni ile madalyalarını aldılar.

 

Erkeklerde Spor Lisesinden Emir Berk Akkayalık birinci, İMKB İmam Hatip Lisesinden Yaşar Milaz ikinci, HSY-1 Lisesinden Ömer Taşdemir üçüncü, Okyanus Kolejinden Muhammet Oral dördündü, kadınlarda Birey Anadolu Lisesinden Leyla Eyüp birinci, M.H.Ç Fen LisesindenZeynep Durmuş ikinci, Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesinden Hacer Küpçü üçüncü, N.M Küçükçalık Lisesinden Elif Yılmaz ise dördüncü oldu.

 

Sporculara madalyaları İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik, Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Durmuş Karadeniz, Birey Okulları Müdürü Naci Pınar, diğer okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri Kenan Dumantarafından verildi.

 

HİÇBİR BAŞARI TESADÜFİ DEĞİLDİR

Ödül töreninde konuşan Yusuf Şevki Yücel, ?Türkiye genelinde 8-14 Ekim tarihleri arası Amatör Spor Haftası olarak kutlanmaktadır. Biz de İnegöl İlçe Spor Müdürlüğü olarak çeşitli branşlarda bu haftaya özgü faaliyetler planladık. Bugünkü masatenisi yarışmalarımız da bu faaliyetlerimizden bir tanesi. Öncelikle bize bu konuda ev sahipliği yapan Birey Eğitim Kurumlarına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve tüm katılan sporcu kardeşlerimizle onların öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Yarışmada başarı elde eden gençlerimizi ayrıca tebrik ediyorum. Hiçbir başarı tesadüfi değildir. Emek, sabır ve gayretle çalışırsanız her işte olduğu gibi sporda da başarı elde edersiniz. Esasen sporu yaşam tarzı haline getirirseniz, disiplini bir hayatınız olur. Bu sizin kişisel gelişiminize anatomik gelişiminize karakter gelişimize yansıyacaktır. Ben hepinizin sporla iç içe bir hayat sürmenizi ve daima kendinizle yarışmanızı tavsiye ediyorum. Devletimiz bu manada tüm imkânları siz gençlerin emrine seferber etmiştir. Biz de İnegöl İlçe Spor Müdürlüğü olarak ücretsiz olmak üzere masa tenisi, voleybol, karate, güreş, kort tenisi, halter ve okçuluk branşlarında antrenörlerimizle birlikte salonlarımızla birlikte haftanın her günü hizmet vermekteyiz. Ben sizleri özellikle davet ediyorum. Ya spor yapın, ya spor izleyin ya da sporu destekleyindiyorum, hepinize saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum? dedi

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01