www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SANDIKTAN İSTİKRAR ÇIKACAK

SANDIKTAN İSTİKRAR ÇIKACAK

Seçim çalışmalarına İnegöl´de devam eden AK Parti Bursa Milletvekili adayı Av. Vildan Yılmaz Gürel, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasını (İTSO) ziyaret etti.

Dün Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve parti üyeleriyle birlikte İTSO´yu ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili adayı Av. Vildan Yılmaz Gürel´i, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

SEÇİMLER ÜLKELER İÇİN ÖNEMLİ DÖNEMLERDİR

Ziyarette bir konuşma yapan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?24 Haziran´da gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi siyasi partiler çalışmalarını yapıyor. Bu anlamda ak parti heyetimizi Ticaret ve Sanayi Odasında ağırlamaktan memnuiyet duyuyoruz. Seçimler ülkeler için önemli dönemlerdir. Tabi bu işin en önemli noktası da ekonomik ve sanayiyi ilgilendiren meselelerdir. İTSO olarak 24 Haziran´da gerçekleştirilecek olan seçimlerin ilçemize, Bursa´mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Siyasi partilerimiz çalışmalarını, projelerini ve programlarını bu tür organizasyonlar yaparak halkımıza ve bizlere aktarıyorlar. İnşallah Türk milleti de vereceği kararla seçim sonuçlarını belli edecek. Milletimiz doğru karar verir. Şimdiye kadar kararlarında nasıl olduysa bundan sonra da milletin kararı her daim doğru olacaktır. Ülkemiz özellikle sanayi ve ekonomi anlamında atılım içerisinde. Yeni projeler gerçekleştiriliyor. İnegöl´ümüz ekonomik anlamda birçok ilden ve şehirden büyük bir güce sahip ilçemiz. Türkiye´nin ilk büyük 20 ekonomisi içerisinde olan bir şehrimiz. Mobilya sektörümüz başta olmak üzere tekstil ve diğer sektörlerimizle birlikte 1,2 milyar dolar ticaret hacmine sahip olan bir şehir. 900 milyon dolar ihracat, 300 milyon dolar ithalat yapan ve 610 milyon dolar ticaret fazlası veren şehrimiz. Sanayi şehriyiz. Bunun öncü sektörü mobilya sektörüdür. Mobilya sektörümüz dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan sektördür. Bu sektörümüzü tekstil ve gıda sektörü takip ediyor. Seçimleri çok önemsiyoruz. İnşallah milletimiz karar verdikten sonra seçilen yeni başkan ve hükümetin alacağı kararlarla birlikte ülkemizin daha da hızlı ilerleyeceğini kanaatindeyim? dedi.

BAŞARILAR DİLERİM

Milletvekili adayı Av. Vildan Yılmaz Gürel´e seçim çalışmaların da başarılar dileyen İTSO Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ise, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti.

HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Bursa Milletvekili adayı Vildan Yılmaz Gürel ise, ?Seçim çalışmalarımızda partimizden, liderimizin başarılarından hedeflerinden ve vaatlerinden bahsediyoruz. İnegöl, ekonomiye büyük katkı sağlıyor. Başkanımız Ticaret ve Sanayi Odamızın bizi desteklediğini dolaylı da olsa ima etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. 24 Haziran´da sandıktan istikrarla çıkarsak 25 Haziran´da Bursa´mızın vekili olarak İnegöl´e nasıl katkı sağlarız, sizlerden gelen taleplere nasıl yanıt verebilir onun gayretini göstereceğiz. Hizmetlerimize devam edeceğiz? şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01