www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Seçimden alnımızın akıyla çıkacağız

Seçimden alnımızın akıyla çıkacağız

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, 24 Haziran´da düzenlenecek olan seçimlere yönelik olarak; ?Her seçime hazır olduğu gibi, gece gündüz demeden çalışan partimiz bu seçimden de alnı ak şekilde çıkacaktır? dedi.

Konu ile ilgili konuşan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüşüp kararını verdi. 15 Temmuz darbe girişiminin başarısızlığa uğratılması siyasette bir tarihtir. Milletimizin kahramanlığı unutulmayacaktır. 29 gece tutulan nöbetler sembol olmuştur. Türkiye hala 16 Nisan referandumundan sonra eski diye ifade ettiğimiz sistemle yönetilmektedir. Türkiye´nin belirsizlikleri bir an önce aşması gerekmekteydi. Yeni yönetim sistemine geçiş giderek aciliyet göstermektedir. Seçim konusunu ülkemizin gündeminden bir an önce çıkarmak şarttır. Seçimlerin 24 Haziran 2018´de yapılmasına karar verildi? dedi.

SEÇİME HER ZAMAN HAZIRIZ

AK Parti teşkilatlarının tüm Türkiye genelinde olduğu gibi İnegöl´de de halk ile her zaman iç içe olduğunun altını çizen Ersan, ?AK Parti teşkilatı 11 seçimden de tek parti olarak çıktı. AK Parti kadroları her seçime hazır olduğu gibi, gece gündüz demeden çalışan partimiz bu seçimden de alnı ak şekilde çıkacaktır. İnegöl ilçe teşkilatı olarak her zaman milletimiz ile iç içeyiz. Biz sadece seçimlerde sahaya çıkmıyoruz, her zaman sahada her zaman vatandaşımızın yanındayız. Bu seçim içinde hazırız. Her zaman olduğu gibi bu seçim öncesinde de kapı kapı, sokak sokak dolaşarak vatandaşımızla beraber olacağız. Milletimize hayırlı olsun diyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25